Aktywne Wpisy
nad__czlowiek +20
#programista15k #programista25k #pracbaza #pracait #kryzysit #korposwiat #finanse #zarobki #pieniazki #inwestycje #gielda #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
WykopX +570
#afera TL;DR Wykop łamie regulamin wykopu i wykopuje na główną #ama OVH z 4-letnich fake-kont. Pytania w AMA zadawane przez fake-konta z ostatnią aktywnością w 2020.
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
Chcemy się z Wami przywitać!
Muzeum Sztuki Zmopsowanej to galeria sztuki i sklep internetowy w jednym.
Proponujemy naszym klientom personalizowane portrety, gdzie główną gwiazdą są ich pupile domowe!
A zgodnie z tradycją, chcemy też Wam zaproponować jeden z naszych obrazów całkowicie za darmo, więc organizujemy #rozdajo
Nagrody są dwie:
1. nagroda w formie obrazu w formacie 50cm na 70cm - wygrywa jedna osoba
2. żeby więcej z Was mogło skorzystać, każdy kto do nas napisze (na Facebooku bądź Instagramie) i zamówi nasz obraz, to na informacje, że jest z Wykopu otrzyma zniżkę 15%! ( ͡° ͜ʖ ͡°)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Co trzeba zrobić, żeby wygrać obraz?
1. polubić nasz wpis
2. zaobserwować nasz profil
I tyle! Natomiast, jeżeli w przyszłości chcecie skorzystać z naszych konkursów, polecamy zaobserwować nasze profile na Facebooku i Instagramie! Wystarczy nas wyszukać po nazwie @zmopsowani
A jeżeli chodzi o weryfikację - już poprosiliśmy @wykop (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Jak będziecie mieli jakieś pytania, to śmiało, chętnie odpowiemy!
#zmopsowani #koty #psy
Edit: Ok, doczytałem, jednak nie zajmują się przerabianiem portretów ludzkich na mopsy.
@Nowa-ja: to prawda, malowanie jest lepsze, ale byłoby droższe, dłuższe i ciężej byłoby znaleźć klientów :( zapewniamy, że na żywo to nie jest druk jak na zwykłej kartce papierowej, widać strukturę płótna, kolory są piękne, żywe - to po prostu dobrze wygląda. Sam jeden ze wzorów powiesiłem u siebie na ścianie :)
@NoMercyIncluded: to jest dobry pomysł, może w