Aktywne Wpisy

PodniebnyMurzyn +398
Chyba od czasu wyborów nie widziałem takiego zjednoczenia wykopków w j-----u rządu co teraz. No i dobrze, może niektórym się oczy otworzą, że nie ma rządów idealnych, a Tusk to żaden mesjasz, jak niektórzy tu jeszcze rok temu pisali xDD (powinni mieć odebrane prawa wyborcze tak btw)
Rządy są dzielą się tylko na bardziej i mniej jebiące obywateli na kasę
#kpo
Rządy są dzielą się tylko na bardziej i mniej jebiące obywateli na kasę
#kpo

Fekalny_okuratnik +193
Prywaciarze to najbardziej uprzywilejowana kasta społeczna w tym kraju. Wszystko można podsumować jednym zdaniem: Koszta uspołecznione - zyski sprywatyzowane. Możliwość pozyskiwania ogromnych dotacji, wliczanie sobie wydatków prywatnych na fakturę, ogromna łatwość w obchodzeniu prawa i robienia wałów, pomnażanie swojego kapitału kosztem zwykłych ludzi.
Przedsiębiorca w tym kraju to nie żadna sól tej ziemi tylko zwykły pasożyt żerujący na cudzej pracy. To twój najbliższy wróg i kat, bo codziennie oddajesz mu bezpowrotnie 8h
Przedsiębiorca w tym kraju to nie żadna sól tej ziemi tylko zwykły pasożyt żerujący na cudzej pracy. To twój najbliższy wróg i kat, bo codziennie oddajesz mu bezpowrotnie 8h

Cześć,
Ionic to framework pozwalający na stworzenie jednego kodu aplikacji, który następnie może być uruchomiony jako natywna aplikacja zarówno na Androidzie jak i iOS. Ponieważ spędziłem już trochę czasu na rozwiązywaniu różnych problemów z tym związanych, to przy okazji postanowiłem dzielić się doświadczeniem. Mam nadzieję, że dzięki temu ktoś kiedyś poświęci znacznie mniej czasu na rozwiązanie swojego problemu.
W nawiązaniu do tematu podrzucam dziś Ionic - Custom page transitions, czyli wideo traktujące o tym, w jaki sposób wykonać własną animację przejścia stron w Ionic i AngularJS(Używając analogii do androida - chodzi o przejścia między activity).
Miłego wieczoru:)
--
Blog: Better-Coding.com
źródło: comment_160623731419fidSQw4c6LlScgqekV6e.jpg
PobierzJak dla mnie zero straty poznać trochę Ionic to w sumie Angular lub react opakowany w webview.
Tak naprawdę, to waśnie po to się za to zabierałem - dla nauki angulara. A do pisania prostych apek w sumie się nada. A skoro już coś robię, to przy okazji się dzielę.
Z chęcią poznam natomiast alternatywy
@pago: to co innego, bardziej pytałem w kontekście rozwoju typowo w mobilkach (obecnie najgorętszy jest właśnie Flutter, inne technologie też nie mają się źle ale o Ionicu to dla mnie słuch zaginął gdzieś okolice 2k14 xd)
@pago: Xamarin? KMM? Xamarin to wiadomo, że wątpliwy, a KMM jak się rozwinie to jako bazowy jest bazowa technologia Androida, więc czemu nie? Na to potrzeba czasu.
Są sytuacje, w których po prostu nie ma takiej potrzeby.