Aktywne Wpisy

lewyx +16
Ey ja nawet nie rozumiem bolu d--y o to ze jezeli faktycznie nic nie da ten lek. To co z trgo? Nikt Wam nie kaze wplacac. Nikt wam tego z portfela nie zabiera. Nie jest to oplacane z podatkow.
O co ten bol d--y?
Rodzic kocha swoje dziecko. I jezeli moze uratowac zycie swojego dziecka to po prostu to robi i walczy do ostatniej mozliwej szansy. I o to w tym wszystkim chodzi. O
O co ten bol d--y?
Rodzic kocha swoje dziecko. I jezeli moze uratowac zycie swojego dziecka to po prostu to robi i walczy do ostatniej mozliwej szansy. I o to w tym wszystkim chodzi. O

lewyx +18
Ja pierd0lw. Az tak to niektorych boli, ze ktos ma szanse uratowac zycie swojemu dziecku?
serio jest tyle w Was nienawisci?
To jest jakis dramat.
#latwogang
serio jest tyle w Was nienawisci?
To jest jakis dramat.
#latwogang

Cześć,
Ionic to framework pozwalający na stworzenie jednego kodu aplikacji, który następnie może być uruchomiony jako natywna aplikacja zarówno na Androidzie jak i iOS. Ponieważ spędziłem już trochę czasu na rozwiązywaniu różnych problemów z tym związanych, to przy okazji postanowiłem dzielić się doświadczeniem. Mam nadzieję, że dzięki temu ktoś kiedyś poświęci znacznie mniej czasu na rozwiązanie swojego problemu.
W nawiązaniu do tematu podrzucam dziś Ionic - Custom page transitions, czyli wideo traktujące o tym, w jaki sposób wykonać własną animację przejścia stron w Ionic i AngularJS(Używając analogii do androida - chodzi o przejścia między activity).
Miłego wieczoru:)
--
Blog: Better-Coding.com
źródło: comment_160623731419fidSQw4c6LlScgqekV6e.jpg
PobierzJak dla mnie zero straty poznać trochę Ionic to w sumie Angular lub react opakowany w webview.
Tak naprawdę, to waśnie po to się za to zabierałem - dla nauki angulara. A do pisania prostych apek w sumie się nada. A skoro już coś robię, to przy okazji się dzielę.
Z chęcią poznam natomiast alternatywy
@pago: to co innego, bardziej pytałem w kontekście rozwoju typowo w mobilkach (obecnie najgorętszy jest właśnie Flutter, inne technologie też nie mają się źle ale o Ionicu to dla mnie słuch zaginął gdzieś okolice 2k14 xd)
@pago: Xamarin? KMM? Xamarin to wiadomo, że wątpliwy, a KMM jak się rozwinie to jako bazowy jest bazowa technologia Androida, więc czemu nie? Na to potrzeba czasu.
Są sytuacje, w których po prostu nie ma takiej potrzeby.