Aktywne Wpisy
cornel9192 +222
#trzecieoko #dindunuffin #azja
azjata wita afroamerykanina w swoim kraju, a my nawet nie możemy tego napisać 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
dzięki @wykop
azjata wita afroamerykanina w swoim kraju, a my nawet nie możemy tego napisać 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
dzięki @wykop
Quzin +104
Czy głowica widoczna na zdjęciu faktycznie posiada jakiś termostat w sobie który to reguluje grzejnik tzn WYŁĄCZA GO jak niby stwierdzi ze jest osiągnięta temp?
Czy ktoś mnie w wała robi?
Wszystkie są ustawione miedzy 3 a 4 o czasem niektóre są zimne po prostu.
#pytanie
Jak masz za mały grzejnik to głowica się otworzy na max i i tak będzie zimno, podobnie jak woda w instalacji jest za zimna ...
Jak grzejnik i woda w instalacji jest ok, to powinno działać.
No i jeszcze czasem trzeba odpowietrzyć kalafiora.
Przykład: wczoraj wieczór grzejnik ciepły. Dziś rano zimny. Ruszyłem lekko głowicą ustawienie na prawie 4 i znów ciepły.
Serio to tak działa? Przecież to bezsensu. Czemu to nie grzeje non stop na 3 jak tego chcę tylko sam odłącza? Tak ma być?
A były odpowietrzane jak coś.
Jeżeli w bloku jest pogodówka, czyli automat mierzący temperaturę powietrza, to będzie to hujowo działało i raz będzie ciepło raz zimno, wtedy chyba nie pozostaje nic innego jak biegać do głowicy.
Usterka to to na pewno nie jest, pogadaj z sąsiadami jak u nich.
https://www.x-kom.pl/p/392208-sterowanie-ogrzewaniem-fibaro-heat-controller-glowica-termostatyczna-czujnik.html