Aktywne Wpisy
Iudex +637
I'm out. Wrzuciłem wczoraj zdjęcie pięknej kamienicy we #wroclaw, której mur pobazgrano sprayem i post został skasowany przez moderację. Mam wrażenie, że ktoś tu nawet nie rozumie własnego regulaminu. Napisałem co sądzę o takich ludziach, a post poleciał ponieważ zdaniem moderacji jest to "atak personalny".
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
Po mojemu atak personalny dotyczy KONKRETNEJ osoby. Jeśli moderator wie jaka osoba odpowiada za ten napis na murze, to chętnie się dowiem. A jeśli
maxciekpl +1063
#gimbynieznajo #kiedystobylo #programowanie #php #forum
@ragnar-lodbrok-1992: moze boomer ale to boomerzy zbudowali internety i zbudowali duzo narzędzi takie jak fora które gromadziły informacje. Stary jestem i internetami zajmuje sie od poczatku (hosting) i to jak najmłodsi korzystaja z tego medium to żygać sie chce.
@szafoski3: nie mogę tego zrozumieć. Ludzie wolą używać mniej przejrzystych grup na fejsbuku, gdzie jest b----l i mnóstwo spamu. Nic nie jest pogrupowane, nic konkretnego nie znajdziesz, nic nie wyszukasz. Wszystko, łącznie z jakimkolwiek "regulaminem" w-----e do jednego wora. No, ale hehe elytarny fejsbuk, tu jest WSZYSTKO, ZA
Mam nadzieje, że i na FB przyjdzie czas.