Wpis z mikrobloga

@POTEZNA_HAUBICA: każdy jeden wykopek: poda ci godzinę śmierci papaja z dokładnością co do minuty; powie ci, jak pan Jezus powiedział; wie o gumie turbo; zna na pamięć wszystkie utwory Papajaka Watykaniaka opowiadające o Wojtyle; zna Marysię; jest ekspertem w dziedzinie papieżologii.

Któryś z jego lizusów wiedziałby coś takiego? No właśnie...

• Odpowiedz
  • 4
@Polasz tak bo jak się przeczyta jakieś jego pismo albo zobaczy go na żywo to sprawi że wszystkie dowody, świadkowie i raporty przestaną być prawdziwe xD

WYłonCz tV WYłonCz myŚlEniE
  • Odpowiedz
wszystkie dowody, świadkowie i raporty

@4WgH: jeśli wszystkie dowody i raporty i zapoznałeś sie z zeznaniami wszystkich świadków to proszę podaj mi po jednym który, by świadczył o udziale JP2 w tym całym procederze. Oświeć mnie proszę.
  • Odpowiedz
  • 0
@Polasz a gdzie przeczytałeś że ja się zapoznałem z tym wszystkim xD
Pokazuje tylko absurdalność stwierdzenia, że istnienie dowodów jest zależne od tego, czy jakaś osoba trzecia widziała papaja (czy kogokolwiek innego) na żywo, czy nie
  • Odpowiedz
@4WgH: o czym to to mnie rozmawiasz? Głowa Cię nie boli? Coś o jakiejś prawdziwości czegoś co nie istnieje. żeby udowaodnić zdanie którego nei masz? pokolenie "xD"...
  • Odpowiedz
  • 0
@Polasz dobra bo chyba za trudne zdanie złożyłem

Jest sb na przykład taki raport z Watykanu, który wskazuje że jp2 wiedział o McCarricku (raport stworzony przez ludzi którzy się na tym znają i są po prawej stornie wykresu który wrzuciłeś)
I chodzi mi o to że ten raport (i dowody na jakich został oparty) istnieje bez względu na to czy ja widziałem papieża na żywo czy nie
  • Odpowiedz
@4WgH: Z tego co ja czytałem to JP2 wysąłł ludzi żeby to sprawdzili i nie spełnili oczekiwań prawdy. McCarrick okłamywał JP2 i wszystkich innych. To że dajesz się okłamać nie wiąże Cie w czyjąś zbrodnię. (jak byś miał kochankę a żonie byś kłamal, wcale nie czyni jej zdradzającej żony)
Tylko wrócę do postu pierwotnego. Rozmawiać o JP2 to nie jest tylko rozmawianie o McCarrick-u czy Dziwiszu. Ten człowiek przez życie
  • Odpowiedz