Aktywne Wpisy
torian15 +66
Ciekawe ze jest bardoz dużo ludzi którzy myślą, że ludzie żyli razem z dinozaurami w perhistorii. Serio, zapytajcie swoje różowe :)
Tymczasem dinozaury pojawiły się na ziemi ok 230 mln lat temu i żyły do ok 66 mln lat temu. Ludzie pojawili się natomiast ok 0,3 mln lat temu. To są absurdalne odległości czasowe. Cała historia cywilizacji człowieka to jakiś nic nie znaczący pyłek na osi czasu istnienia ziemi, a patrząc na
Tymczasem dinozaury pojawiły się na ziemi ok 230 mln lat temu i żyły do ok 66 mln lat temu. Ludzie pojawili się natomiast ok 0,3 mln lat temu. To są absurdalne odległości czasowe. Cała historia cywilizacji człowieka to jakiś nic nie znaczący pyłek na osi czasu istnienia ziemi, a patrząc na
źródło: dinozaury
Pobierz
Wardegas +229
#wykopaka #pokapake
Chwaliłem się super paką od @sogen. Byłem zachwycony zawartością i gestem.
Otwieram teraz pudełko, wyciągam butelkę, a moim oczom ukazuje się klips antykradzieżowy
XDDDDDD
@sogen ja wiedziałem, że się postarałeś, ale nie wiedziałem, że jesteś aż tak "obrotnym przedsiębiorcą"!
( ͡€ ͜ʖ ͡€) Czy Ty to "zorganizowałeś" na promocji -100%, czy kasjerka była tak zapatrzona w Ciebie, że zapomniała zdjąć
Chwaliłem się super paką od @sogen. Byłem zachwycony zawartością i gestem.
Otwieram teraz pudełko, wyciągam butelkę, a moim oczom ukazuje się klips antykradzieżowy
XDDDDDD
@sogen ja wiedziałem, że się postarałeś, ale nie wiedziałem, że jesteś aż tak "obrotnym przedsiębiorcą"!
( ͡€ ͜ʖ ͡€) Czy Ty to "zorganizowałeś" na promocji -100%, czy kasjerka była tak zapatrzona w Ciebie, że zapomniała zdjąć
źródło: 1000017116
Pobierz

- Mark Cerny (Road to PS5 presentation)
“We’ll let the games do the talking”
- Jim Ryan (PS5 future of gaming event)
Marketing:
Assassin's Creed Valhalla “Optimized For Series X”
Rzeczywistość:
https://www.youtube.com/watch?v=rzaSrS1fsvc&feature=emb_title
Pozdrawiam tych zielonych co prowokowali ostatnie 2-3 miesiące. Niech Craig będzie z Wami w tych trudnych chwilach. Ubisoft wziął pieniążki od Microsoftu za marketing ale z gówna bata nie ukręcisz ( ͡° ͜ʖ ͡°) Ciekawe ilu z tych zielonych trolli ma telewizor z VRR żeby przypudrować ten koszmarny screen tearing?
No i warto się zastanowić czy nie należą się jakieś kary za perfidne kłamanie w materiałach marketingowych bo Xbox Series X ewidentnie NIE JEST najpotężniejszą konsolą na rynku i na ten moment nie chodzi lepiej od PS5 w żadnej nowej grze ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
#ps5 #xbox #playstation
@Bulburator: Sony się chwaliło, że ps5 będzie konsolą najbardziej przyjazną programistom, może to lepsze działanie w testach DF właśnie jest tego efektem?
@ethics: no ja tu w graficne zadnej roznicy nie widze, a Ty? Chodzi mi o ten moment tu o:
Gra na Series X ma skopana optymalizacje i juz.
@stormkiss: Na ten moment wygląda, że większość gier działa po prostu lepiej na PS5
@stormkiss: różnica może być minimalna np. wygładzenie cieni. Zresztą jest to wina typowo software. MS pokazuje, że się da 4k 60fps stałe np. w Gears 5, Watch Dogs.
@salcos: a wiesz, że 99% graczy nawet nie wie co to jest i tego nie zauważy? Siedzę na forach i każdy zachwycony na xbox grą. Jeszcze nie widziałem zdania "ale tearing obrazu, ale
@ethics: no to masz :D
źródło: comment_1605776373jVYJJu1rBtd6OkLC65iifH.jpg
Pobierzźródło: comment_1605776729U0lYeqiMszj3zre7sCDzJy.jpg
PobierzKtoś zrobił test, który daje powtarzalne wyniki. I te wyniki mówią jasno
Xbox ssie pałę