Wpis z mikrobloga

@cospieknego24: ciekawe, ale nie zgadza się z tym co było na zwiastunie który wyciekł, tam Magda i Robert stali obok Kamila, więc to może być obrazek jeszcze zanim zaczęli podchodzić do kogokolwiek, stoją zresztą wyraźnie wyżej niż finaliści
  • Odpowiedz
@edenmar: myślę, że może to być celowa zagrywka, żeby nas zmylić. Swoją drogą jak dla mnie. Magda z Robertem stanęliby za Atą i Arturem. Bartek z Domi za Sońką i Łukaszem. Po tych ostrych wymianach zdań na Pandorze...
  • Odpowiedz
@jalexis3: też mi się to wydaje kompletnie nielogiczne, o ile co do Dominiki to nie mam pewności, bo ona jednak głosowała za wyrzuceniem Soni w półfinale, o tyle Bartek był wyraźnie przeciwko Czeczenowi, z Łukaszem miał niezłe relacje, z Sonią też, i to jemu Sonia i Łukasz zawdzięczają finał, a teraz nagle miałby poprzeć Artura? nie zgadza mi się to
  • Odpowiedz
@ApocoCito: @CaRo_: @cospieknego24: @jalexis3: @edenmar: na insta Aty jest nowy post, tam już K-------n z Adamem stoją za Arturem i Atą, pewnie dojdzie do nich Ivan, Anka, Kamil i wygrywają. Ciekawi mnie tylko, co z tą kulą z poprzedniego zwiastuna. Niby spada u faceta pierwsza i pewnie na 90/100k, tylko pytanie, czy rzucili podczas decyzji, czy już po dla funu :D
  • Odpowiedz