Wpis z mikrobloga

@niemamnasmsy A gdzie tu przejaw hipokryzmu? Czy na wykopie tak o nim piszą to i ja napiszę?
Hipokrytą byłby właśnie gdyby go propsował, a teraz ganił. Wiemy, że tego nie zrobił. Podszedł na chłodno, bo skąd miał wiedzieć jak gość, który nigdy nie prowadził reprezentacji, ma sobie z nią poradzić...?
Nie skrytykował Bońka i jest funflem? Skoro ja nigdy nie skrytykowałem publicznie swojego dyrektora to nie oznacza, że jestem jego funflem,
  • Odpowiedz
@Lezhrass: Hejt wśród kibiców był ogromny od samego początku, mówiło się o opcji zagranicznej typu Bilić, wybór Brzeczka był idiotyzmem i nie dało się tego obronić.

Magiera szybko został wyjaśniony nie potrafiąc awansować do pucharów, a wcześniej drżąc o tytuł do ostatniej minuty. Z nieba do piekła w 9 miesięcy...

Nawałka miał lepsze CV. Zdecydowanie. Ciężko było znaleźć trenera z gorszym niż Brzęczek. 5. miejsce z Wisłą Płock, a oprócz
  • Odpowiedz
@Lezhrass: Nie byli zbyt kosztowną opcją, sam twój idol Stanowski pisał, że nie chodziło o kwestie finansowe.

No to wal te 10 nazwisk. Brzęczek miał jeden dobry sezon. To wszystko. Z jakiej racji ktoś taki ma dostawać reprezentację? Wcześniej same kompromitacje. Nie ma żadnego autorytetu wśród zawodników na reprezentacji.

No i jeszcze kwestionujesz, że Nawałka miał lepsze cv? Serio. Poważny jesteś?
  • Odpowiedz