Aktywne Wpisy
Olsea +266
#logikarozowychpaskow
Co trzeba mieć w głowie, żeby takie rzeczy pisać?
Poświęciła trud żeby znaleźć profil zabitej w Toruniu dziewczyny przez wenezuelczyka i po co? Żeby napisać coś takiego. Ma w profilu firmę oznaczona gdzie pracuje.
Co trzeba mieć w głowie, żeby takie rzeczy pisać?
Poświęciła trud żeby znaleźć profil zabitej w Toruniu dziewczyny przez wenezuelczyka i po co? Żeby napisać coś takiego. Ma w profilu firmę oznaczona gdzie pracuje.
źródło: Screenshot_20250805-052213~2
Pobierz
gaz24wolga +24
Mirki z #emigracja #neet, co myślicie o Paragwaju jako życiowym back-upie?
Zastanawiam się nad opłacalnością ogarnięcia tam rezydencji. Będę miał stały, choć niewielki dochód (wynajem kawalerki 50 m2 w stolicy w przyszłości, przepisanej na mnie + 1300 zł renty), co w Polsce pozwala na skromne życie, ale w Paragwaju może wyglądać zupełnie inaczej. Przeglądam opcje i ten kraj wydaje się intrygujący z kilku powodów.
Zalety i łatwość uzyskania pobytu
Po
Zastanawiam się nad opłacalnością ogarnięcia tam rezydencji. Będę miał stały, choć niewielki dochód (wynajem kawalerki 50 m2 w stolicy w przyszłości, przepisanej na mnie + 1300 zł renty), co w Polsce pozwala na skromne życie, ale w Paragwaju może wyglądać zupełnie inaczej. Przeglądam opcje i ten kraj wydaje się intrygujący z kilku powodów.
Zalety i łatwość uzyskania pobytu
Po
źródło: temp_file2593273840146834989
Pobierz

źródło: comment_1605735191ocypviaRTPhlcgjKa7zOCX.jpg
PobierzHipokrytą byłby właśnie gdyby go propsował, a teraz ganił. Wiemy, że tego nie zrobił. Podszedł na chłodno, bo skąd miał wiedzieć jak gość, który nigdy nie prowadził reprezentacji, ma sobie z nią poradzić...?
Nie skrytykował Bońka i jest funflem? Skoro ja nigdy nie skrytykowałem publicznie swojego dyrektora to nie oznacza, że jestem jego funflem,
Magiera szybko został wyjaśniony nie potrafiąc awansować do pucharów, a wcześniej drżąc o tytuł do ostatniej minuty. Z nieba do piekła w 9 miesięcy...
Nawałka miał lepsze CV. Zdecydowanie. Ciężko było znaleźć trenera z gorszym niż Brzęczek. 5. miejsce z Wisłą Płock, a oprócz
No to wal te 10 nazwisk. Brzęczek miał jeden dobry sezon. To wszystko. Z jakiej racji ktoś taki ma dostawać reprezentację? Wcześniej same kompromitacje. Nie ma żadnego autorytetu wśród zawodników na reprezentacji.
No i jeszcze kwestionujesz, że Nawałka miał lepsze cv? Serio. Poważny jesteś?