@ethics: rozumiem, że jeśli założę aukcję na allegro z ceną za Xboxa za 8000zl to będę mógł pisać, że xboksiarze to lamusy, że zapłacą tyle za konsole? Chyba, że nie jesteś na tyle inteligentny i nie widzisz podobieństwa to trudno. Co do gry, to cena jest spora, ale nie zmienia faktu, że ludzie kupują i są zadowoleni. Na Xboxie najwyraźniej nikt by nie kupił tak drogiej gry, przynajmniej tak wynika
@bajdo: to tylko #heheszki po pierwsze, a po drugie to mnie osobiście mało gier w game passie interesuje (jakieś 16), ale nijak nie neguję, że dla kogoś to może być fajna usługa i kluczowy argument przy wyborze konsoli
@Cinkito: a jaki jest sens wypuszczania sryliarda telefonów, skoro przykładowo wszystkie chodzą na androidzie i odpalają te same aplikacje? Zwyczajnie będzie wyścig o to kto zrobi lepszy i wydajniejszy sprzęt z lepszymi bajerami, a nie kto pójdzie na łatwiznę i wybuli hajs na wykupienie gier na wyłączność. Ja jestem neutralny konsolowo - jeśli gry wychodziłyby na jedną i drugą konsolę (a nie byłoby mnie stać na fajnego kompa), to wybrałbym
@NightBosman: wypominasz granie w remake, a na tym zajebistym game passie masz pierdyliard jeszcze starszych gier ( ͡° ͜ʖ ͡°) i nawet nie mają poprawionej grafiki/fizyki/czegokolwiek
Rozumiecie, że są wśród nas takie mendy, które nie tylko nie odpuszczą człowiekowi na ostatniej drodze, ale nawet jak zdychasz w męczarniach albo samotnie, bo "muj śfienty hodniczeq"?. Jaką wszą i zwyczajną mendą trzeba być, żeby robić takie rzeczy.... #polska #donisiciele #konfitura #policja #bekazpolakow
Mam obie i mam w dupie :)