Cinkito
194
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
vorio
vorio
@Cinkito: serio ze wam sie chce takie gowno postowac
217
b.....o
b.....o
@Cinkito: chamskim trzeba byc zjebem zeby narzekac na tytuly w gamepassie xD
25
NightBosman
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
5
Tommy__
@Cinkito jak się Pan zabije to gamepass za 100zl przedłużony promocjami do 2025 roku pójdzie na zmarnowanie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
3
Cinkito
@ethics: jak ktoś kupi rzeczywiście te konsolę za 6k to wtedy takie rzeczy pisz :)
3
Cinkito
Cinkito Autor
  • adult
2
ethics
ethics
@Cinkito: tymczasem Soniarze wydają 6tys na konsolę https://allegro.pl/oferta/dostepna-ps5-playstation-5-bluray-825gb-9934165119 i 400zł za remake gry.
1
camos
@ethics: i ta zamazana cena na paragonie XDDDDDDDD
1
A.....a
A.....a
@ethics: rozumiem, że jeśli założę aukcję na allegro z ceną za Xboxa za 8000zl to będę mógł pisać, że xboksiarze to lamusy, że zapłacą tyle za konsole? Chyba, że nie jesteś na tyle inteligentny i nie widzisz podobieństwa to trudno. Co do gry, to cena jest spora, ale nie zmienia faktu, że ludzie kupują i są zadowoleni. Na Xboxie najwyraźniej nikt by nie kupił tak drogiej gry, przynajmniej tak wynika
1
Cinkito
@bajdo: to tylko #heheszki po pierwsze, a po drugie to mnie osobiście mało gier w game passie interesuje (jakieś 16), ale nijak nie neguję, że dla kogoś to może być fajna usługa i kluczowy argument przy wyborze konsoli
1
Cinkito
Cinkito Autor
  • adult
1
M.....2
@Cinkito: Jeśli matka kupuje Ci konsole to na bank nie będzie wyskakiwać z 350zł na każdą gierkę xDDDDDDd
1
Dominias
@Cinkito: a jaki jest sens wypuszczania sryliarda telefonów, skoro przykładowo wszystkie chodzą na androidzie i odpalają te same aplikacje? Zwyczajnie będzie wyścig o to kto zrobi lepszy i wydajniejszy sprzęt z lepszymi bajerami, a nie kto pójdzie na łatwiznę i wybuli hajs na wykupienie gier na wyłączność. Ja jestem neutralny konsolowo - jeśli gry wychodziłyby na jedną i drugą konsolę (a nie byłoby mnie stać na fajnego kompa), to wybrałbym
1
p.....o
p.....o
@Cinkito: xD
0
b.....o
b.....o
@Cinkito: ok masz farta
0
Qraape
@NightBosman: wypominasz granie w remake, a na tym zajebistym game passie masz pierdyliard jeszcze starszych gier ( ͡° ͜ʖ ͡°) i nawet nie mają poprawionej grafiki/fizyki/czegokolwiek
0
vartan
@Cinkito zawsze mi wesoło z tych wojenek...
Mam obie i mam w dupie :)
0
chlebowke
@Cinkito: smieszne czy nie, jedyne co trzyma mnie przy życiu to elden ring. Wyjdzie, przejdę i sznur.
0
m.....n
Ale ludziom dupska pękają xD
0
Dominias
@Cinkito: i później wchodzi on.. caly na biało... TES6. I Soniarze zaczynają akcję #pplm - PsPlayersLivesMatter :D
0