Wpis z mikrobloga

@Irritum: @Krabowski: nie wiem co slyszeliscie, ale u mnie jest system bardzo intuicyjny i płynny. W sekunde wychodze z gry i od razu płynnie przemieszczam sie po systemie, wchodze w gamepassa wybieram co chce i wracam do gry. Zero zacięć.
  • Odpowiedz
@KarolaG17: ja nie słyszałem ja mam. Po uruchomieniu konsoli ona potrzebuje 2 sekund na wyłudzenie się. Potem śmiga jak oszalała. Niby nic...ale w laptopie nie mam tych 2 sekund namysłu. Natomiast quick resume....cuuuuuudo.
  • Odpowiedz
@KarolaG17: Mi się kloc bardziej podoba wizualnie od playa 5, pad zawsze wygodniejszy był xboxowy, dlatego zawsze do pc miałem..(Chociaż ajram się teraz tym dual sensem) Tylko tutaj się dalej rozchodzi o jedno - Mam to samo już pod biurkiem. Więc jeśli kupować konsolę to tylko plej dla tego czego nie ogram na pc (ʘʘ)
  • Odpowiedz
@KarolaG17: miałaś ps4 i się zachwycasz pobieraniem w uśpienie? Do tego porównywanie pada z poprzednia generacja to trochę srednie porównanie (chociaż dla pada xboxa to ta sama generacja ( ͡° ͜ʖ ͡°))
  • Odpowiedz
pad od xboxa one czy tego nowego to jest doskonałość i tego się przebić nie da.

@rdy: oj nie małeś w dłoni pro controlera do switcha ani steam controllera, ale z dwójki xsx / ps5 to xowy jest lepszy
  • Odpowiedz