Aktywne Wpisy

MonazoPL +108
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji dajemy znać, że na Monazo właśnie ruszyła R E W E L A C Y J N A oferta od banku Citi
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Przy okazji dajemy znać, że na Monazo właśnie ruszyła R E W E L A C Y J N A oferta od banku Citi
źródło: apple watch se 3 citi monazo
Pobierz
BrakWolnegoLoginu +333

źródło: comment_1605517588nPNtv2KKX1i5SycH7CBPdE.jpg
PobierzJuż po wazektomii więc drugi etap w życiu mam za sobą (aka rozmnażanie) teraz jeszcze 15 lat na wychowania i można ostatni etap zacząć aka wbijanie czalka po tylu latach hardstuckplatinum ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
Na pocieszenie moje miejsce pracy może się r------ć do końca roku + jestem trochę wypalony i potrafię przez 15 minut patrzeć się w excella bez powodu na zawieszce.
Śmiesznie trochę się czyta "wygryw" bo gdzieś od 12 lat słyszę "tak teraz jest fajnie ale
Komentarz usunięty przez autora
@SocttFavor:
Komentarz usunięty przez autora
@SocttFavor: