Aktywne Wpisy

czerwonykomuch +351
Prezes Starbucksa zarobił 6666x więcej niż jego średnio zarabiają jego pracownicy.
Nie dziesięć. Nie sto. Sześć tysięcy sześćset sześćdziesiąt sześć razy tyle.
Tak właśnie wygląda patologiczny, pożerający sam siebie w nieograniczonej pazerności system, którym jest schyłkowy kapitalizm. Młody człowiek, idący do pierwszej pracy do Starbucksa, nie ma najmniejszych szans konkurować z kapitalistami na wolnorynkowych zasadach poprzez założenie w przyszłości własnego biznesu, bo zostanie zgnieciony ogromną przewagą kapitałową klasy posiadającej. Ba, pomimo że
Nie dziesięć. Nie sto. Sześć tysięcy sześćset sześćdziesiąt sześć razy tyle.
Tak właśnie wygląda patologiczny, pożerający sam siebie w nieograniczonej pazerności system, którym jest schyłkowy kapitalizm. Młody człowiek, idący do pierwszej pracy do Starbucksa, nie ma najmniejszych szans konkurować z kapitalistami na wolnorynkowych zasadach poprzez założenie w przyszłości własnego biznesu, bo zostanie zgnieciony ogromną przewagą kapitałową klasy posiadającej. Ba, pomimo że
źródło: IMG_9253
Pobierz
vieniasn +77
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

sam czasem o---------m dziwne rzeczy na drodze, ale jakby ktoś zwrócił mi uwagę to zachowałbym się jak jedna z nagranych pań i powiedział zresztą prawdę, że jestem w tym miejscu pierwszy raz i nie ogarnąłem znaków i trudno, zapłacę mandat ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Nie kumam czemu tyle osób lubi
@dr_getsome: Nieprawda. Nie możesz utrwalać wizerunku osoby, która sobie tego nie życzy.
Ale to jest inna sytuacja - tu gość rejestrował wykroczenie.
czuje się lepsza bo ma cipe xD
Czyli jak ktoś kobiet nie szanuje to kodeks mu pozwala nagrywać?
źródło: comment_16054486946n5wXFwnelLwsLDSLEC8TZ.jpg
Pobierz@sing: Bycie kobietą, to teraz jakieś upośledzenie?
@dr_getsome: Mnie przekonała ( ͡° ͜ʖ ͡°)