Aktywne Wpisy
malkontent +63
Skąd w kobietach tyle próżności? Jestem na wakacjach za granicą i co druga młoda juleczka strzela sobie focie w klimacie soft p---o albo jak do reklamy na roksie. Wydymają usta jak do loda, wypinają d--y i c---i. Co się stało z naszym społeczeństwem? Dlaczego młode kobiety czują potrzebę żeby zwracać na siebie uwagę dupą i cyckami? Czy kobiety zdają sobie sprawę, że same kreują się na obiekty seksualne? Jak traktować poważnie takie

arinkao +132
Placki ziemniaczane po bandycku - z gulaszem wieprzowym i borowikami, na górze pulpa paprykowa z rydzami, cebula dymka (ʘ‿ʘ)
#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzzwykopem
#arinkaofood
#gotujzwykopem #jedzzwykopem
źródło: 20250731_155407
Pobierz

https://twitter.com/Arek_Adamowicz/status/1327346712407646208
#xbox #konsole #ps4 i #ps5 dla zasięgu
źródło: comment_1605300453x2cbkwYEOmdAsHVT6eXbf0.jpg
PobierzA ja mimo wszystko byłbym ostrożny.
Umm, no cała sprawa moim zdaniem była wątpliwa i również optowałem za wersją (i ciągle tak uważam), że Arek ustawił całe
@Thorrand: Skoro nie jesteś ekspertem to na czym bazujesz mówiąc "nie miało co się zjarać powodując aż taki dym"? Przecież w takiej konsoli jest pewnie tak dużo kondensatorów, że można by było nimi tworzyć dym sceniczny na koncertach Rammstainu.
Komentarz usunięty przez autora
Klawiatur to jest KAWAŁ GOŚCIA
Komentarz usunięty przez moderatora
Natomiast nie zgadzam się z Tobą w tym że chłopak nic nie udowodnił. Jak mial to zrobić? Od tego są serwisanci, którzy konsole prowinni oglądać już w piątek, a w czwartek odebrać ja powinien kurier.
Nie spieszyło im się, nie do końca też wiem co na tym miałby zyskać sam Arek.
No i kluczowa