SpiderFYM
Ciekaw jestem jaki na to miał wpływ materiał Kuby Klawiatura

https://twitter.com/Arek_Adamowicz/status/1327346712407646208
#xbox #konsole #ps4 i #ps5 dla zasięgu
924
  • Najlepsze
  • Wszystkie komentarze
SpiderFYM
ciekawe co powiedzą ludzie którzy go wyzywali i oskarżali i życzyli kar od m$.

@Pattysiek: Pewnie nic, jak zawsze.
712
Pattysiek
Pattysiek
@SpiderFYM: Na pewno spory, ciekawe co powiedzą ludzie którzy go wyzywali i oskarżali i życzyli kar od m$.
627
gustowny_dzikus
@SpiderFYM: Brawa dla klawiatura, za to że trzyma standardy etyczne dziennikarza.
145
Morguliusz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
69
Templar
@poprostumort: dymiącą się konsolę nazywasz zwykłą usterką sprzętu elektronicznego? Takie przypadki jak najbardziej trzeba nagłaśniać, bo jeśli to nagranie jest prawdziwe to takich konsol jest być może więcej i się niektórzy zdziwią jak wrócą do domu, a tam chałupa spalona, tym bardziej, że domyślnie konsola działa cały czas w trybie uśpienia i na Reddicie jest też pełno zgłoszeń o tym, że się strasznie grzeje w tym trybie. Ci od wybuchających
58
Arriva
Arriva
@Pattysiek: A co mają powiedzieć? Nawet im głupio nie jest. Debili masa w Internecie, a jak nikt nie patrzy to robią sobie laskę. Nie pytaj skąd wiem.
40
Feuforce
@SpiderFYM: Spokojnie, jeszcze z tych wpisów na twitterze pociągnie się wojenka. Będzie, że xbox za wolno się skontaktował, że w poniedziałek dopiero itd. Potem ciągnięcie tematu wpisu xboxa, by nie vapować do konsol, bo to przecież na pewno chodziło by facetowi dowalić a nie dlatego, że wyskoczył ogrom filmików ludzi próbujących właśnie tego ryzykując uszkodzeniem konsoli.

Potem fanboye xboxa znów będą atakować w drugą stronę i tak w koło. Mnie
21
deenes
@Feuforce: niewielka lokalna sieciowka zajmująca się sprzedażą konsol i wymiana gier. Konsole wymienili a ta niesprawna dopiero oni będą wysyłać. Jakbym robił to przez Microsoft to pewnie konsole zobaczyłbym dopiero w grudniu
7
poprostumort
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
7
y.....w
y.....w
@SpiderFYM: podejrzewam, ze tylko dlatego ( ͡° ͜ʖ ͡°)
5
T.....d
T.....d
@SpiderFYM:

A ja mimo wszystko byłbym ostrożny.

Umm, no cała sprawa moim zdaniem była wątpliwa i również optowałem za wersją (i ciągle tak uważam), że Arek ustawił całe
5
poprostumort
jak dla mnie to zbyt dużo czasu to zajęło MS

@deenes: Biorąc pod uwagę że koleś nie zgłaszał się do supportu i musiało to przejść pewnie po łańcuszku od firmy trzeciej obsługującej marketing Xbox Polska na Twitterze to i tak nie jest jakaś kosmiczna sprawa, zwłaszcza że zagraniczne media podchwyciły głównie temat o vapowaniu do konsoli.

Koleś może robił dym, może po prostu miał pecha, ale rozegrał to w najbardziej
4
romek898
romek898
Może wielkim ekspertem nie jestem, ale w tej konsoli nie miało co się zjarać - powodując aż taki dym:D

@Thorrand: Skoro nie jesteś ekspertem to na czym bazujesz mówiąc "nie miało co się zjarać powodując aż taki dym"? Przecież w takiej konsoli jest pewnie tak dużo kondensatorów, że można by było nimi tworzyć dym sceniczny na koncertach Rammstainu.
3
deenes
@Feuforce: jak dla mnie to zbyt dużo czasu to zajęło MS. Sam kupiłem series x na premierę i po dwóch godzinach padla ale sprzedawca stanął na wysokości zadania i już 12go miałem wymieniona konsole
2
patrol411
patrol411
@Pattysiek: Ciekawe co powiedzą osoby z zagranicy które nie znają PL.
1
Pattysiek
Pattysiek
@patrol411: Mimo to nie przeszkodziło to co poniektórym wypisywanie do niego.
1
Hulajduszoboszlo
@SpiderFYM ale jakby to ps5 się dymilo to by dalej xboxowcy sie srali xd
1
Griffith
@SpiderFYM: żaden, lol
1
Angmac
@Morguliusz tak, to jest idiotyczny sposób i tłumaczenie, że kolega powiedział, że robiąc dym na Twitterze najszybciej uzyska pomoc jest śmieszne - nie od dziś wiadomo, ze obsługa social media takich firm jak Microsoft czy Sony zajmują się działy marketingu, które jedyne co mogą zrobić to przesłać notkę dla obsługi klienta lub przekierować do niej, bo to nie ich robota lub agencje PR, które jeszcze mniej mogą. Bronienie go w tej
1
scianex
W ogóle zauważyłem dziwną tendencję. Ludzie pod materiałami o tej sprawie broniąc Arka wklejają filmik na którym ktoś przeciąża stare i przepracowane kondensatory elektrolityczne nieventowane starego typu i dopisują tylko "hehe że niby nie może się tak dymić??? no to popatrzcie haha". Z tego co oglądałem wszystkie materiały z realnego teardownu XSX (https://youtu.be/9MsxnHTHWMA) to nowe Xboksy nie zostały wyposażone w takie najzwyklejsze kondensatory elektrolityczne, tylko wydaje mi się że w ceramiczne/tantalowe/polimerowe.
1