Wpis z mikrobloga

Co najbardziej lubisz w iPhone?

• Ekosystem 36.7% (73)
  • Apple pay 11.1% (22)
  • Face id 4.0% (8)
  • Długie wsparcie 16.6% (33)
  • Aparat 1.5% (3)
  • Magsafe 0.5% (1)
  • System (gesty itp) 12.1% (24)
  • Coś innego (napisane w komentarzu) 3.5% (7)
  • Nie lubię iPhone, jest przepłacony 14.1% (28)

Oddanych głosów: 199

• 18
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Herato: Nie uważam co prawda że iPhone jest zbyt drogi ale nie trafi do mnie to jak zrobiony jest UI. Nie lubię też polityki firmy która każe sobie płacić dodatkowo za każdą pierdołę.
Nie uważam że robią złe telefony, po prostu nie są dla mnie.
  • Odpowiedz
Nie lubię też polityki firmy która każe sobie płacić dodatkowo za każdą pierdołę

@Andrzejek13: Za co? Używam już 6 lat i jedyne za co płacę to iCloud za 3 ziko miesięcznie, bo jestem zbyt leniwy by robić backupy XD
  • Odpowiedz
@Kieres: pewnie chodzi o muzyke, musisz kupic apple music lub spotify na android sobie ja wgrasz
yt music musisz kupic aby nie miec reklam na yt a na android jest yt vanded itp
  • Odpowiedz
Najbardziej lubie to, że mi bateria tak z pół dnia trzyma

@Rzanpol69 Dałem plusa xD

@Herato ciężko mi powiedzieć, ogólne wrażenie korzystania mi odpowiadało. Obecnie siedzę na androidzie, ale niebawem wracam z wielką przyjemnością, mimo ssajacych pytę Sasina baterii xD
  • Odpowiedz
Chodzi mi konieczność dokupowania podstaki do monitora itp.

@Andrzejek13: ale to nie jest konsumencki monitor, nie ma podstawki w standardzie bo firmy mają swoje biurkowe rozwiązania i wolą montaż VESA - dlatego trzeba dobrać przy zakupie co jest potrzebne. Jak kupujesz iMaca bo on będzie najbliżej monitora od Apple to oczywiście masz podstawkę
  • Odpowiedz
@Herato: W #!$%@?ę drogo ale: Ekosystem i tak używam maka, ipada i chodzi to jak złoto. Apple pay bez pinu doprowadziło do przypału jak oddałem swoją ósemkę na serwis i musiałem płacić jak plebs plastikiem, bo ni #!$%@? go nie pamiętałem XD
  • Odpowiedz
@Herato: ekosystem: z macBookiem współpracuje aż miło patrzeć, Apple pay - mega wygodne i omija debilne regulacje UE wymuszające pin co kilka transakcji i wreszcie system za gesty, stabilność i wygląd.
  • Odpowiedz