@gdziemojimbuspiatka: ojej... gdybym miał to zostawiać jak normalny tekst do puszczenia to puściłbym jutro dopiero kiedy bym na spokojnie przyczytał. Jak powstaje w 1,5h po pracy ZA DARMO to po prostu BĘDĄ ;)
@urarthone: spoko luz, mi to wisi. Nie różnią się te wpisy od innych serwisów newsowych. No moze błędami. Zwracam po prostu uwagę, bo publikują coś, wołasz do tego ludzi. Ja bym po prostu przeczytał zanim coś opublikuje do większego grona. I tego nawet ZA DARMO. :) No, ale to ja. I swoją drogą nie musisz być pretensjonalny.
@Dibhala i wtedy jest 22 :) @gdziemojimbuspiatka sorki, wołam kto chce i ręcznie. Oczywiście, że czytam, ale dziennie czytam kilkadziesiąt innych rzeczy i też u obcych widzę błędy. Swój własny musiałbym zostawiać do rana....
@ukruszony__kubek: znam znaczenie tego słowa. I tak odebrałem odpowiedź autora. Robię to ZA DARMO, więc nie będę jak jakiś plebs bawił się w edycję. :)
Txt TUTAJ
Komentarz usunięty przez autora
1, 7 - I want to believe...
Wiadomo, że palec zawsze świerzbi żeby kliknąć "wyślij".
Najlepiej pozamykać wszystko, zrobić kawku, przeczytać przy kawce na spokojnie i dopiero wrzucać.
@gdziemojimbuspiatka sorki, wołam kto chce i ręcznie. Oczywiście, że czytam, ale dziennie czytam kilkadziesiąt innych rzeczy i też u obcych widzę błędy. Swój własny musiałbym zostawiać do rana....
@urarthone: tak jest, najwyższa pora na CSa (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
swoją drogą więcej plusów od porannych mirków (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)