Aktywne Wpisy

źródło: Bez tytułu
Pobierz
Psycha Sitting ( ͡º ͜ʖ͡º)
Kto chętny zmierzyć się na długość nieruchomości
#heheszki #humorobrazkowy #nieruchomosci #deweloperuch
Kto chętny zmierzyć się na długość nieruchomości
#heheszki #humorobrazkowy #nieruchomosci #deweloperuch
źródło: temp_file1728743796410099875
Pobierz

źródło: comment_1604927890QwOqx0IWVdrMx6nCHPv6DL.jpg
PobierzGnome 2 bylo intuicyjne, mialo wszystko co bylo potrzeba. Tak wygladalo Ubuntu, ktore stawalo sie popularne.
Potem przyszla rewolucja, Gnome 3 i Unity, ktory wprowadzilo zbyt wiele kontrowersyjnych zmian.
@fervi: mozesz rozwinac?
wyluzuj.
bait 2/10 (bo odpisałem)
To oczywiście mała rzecz i jak ktoś na Windowsie siedzi
Co do KDE to nie wiem kto w ogole tego uzywa, jak po 3 kliknieciach juz mozna buga znalezc. Oni to chociaz testuja zanim zrobia deploya?
@nemis:
źródło: comment_1604931664dJAbcb2GOKWVRsdZ9XYdFg.jpg
Pobierzserio? a robiłeś jakieś badania na ten temat? i jaka większość? takich ludzi kompletnie nie zainteresowanych komputerami i fantyków innych systemów też wliczasz?
kto
wiekszosc osób myśląc o jakimś systemie operacyjnym kojarzy go z tym jak wygląda jego pulpit
Oczywiście że dla nas Linux w ogóle nie wygląda bo jak może
@nemis: dziwne. używam praktycznie codziennie od 2011. więc dosadnie - gadasz bzdury
@nemis: Nie ma to jak narzekać na Linuxa przez pryzmat jednej instalacji lub jednego distro...
Skojarzyło mnie się z komiksem:
źródło: comment_16049350535eITOBMACYz7oTKZ4qHK6y.jpg
Pobierz@secret_passenger: prawie polowa
uzywasz od 2011 więc mówię Ci, tak jest, kiedyś to były czasy, teraz nie ma czasów. Linux przez chaos w menadżerach okien + idiotyczny ruch Canonical z Unity stracił bardzo wiele. Linus Torvalds powiedział o Gnome 3 "unholly