Aktywne Wpisy

Byłem dzis z samego rana przetestować system kaucyjny, żebyście nie musieli tego robić. Padło na Lidla
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
Mialem stara butelke po coca coli 0.5l , automat zeskanował ja jako butelka bez #kaucja i zaoferował bon z 10 groszami.
I teraz zaczyna sie cyrk. Na kasie samoobsługowej bonem nie da sie zapłacic. Jakaś pracownica mówi że z bonami to tylko do kasjerki. A u kasjerki też nie wchodzi bon . Kasjerka zaoferowała
źródło: image
Pobierz
Atreyu +129
Jak utrzymamy trend to w ciągu dwóch lat talerz pierogów +100zł xD
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
#krakow #heheszki #pasjonaciubogiegozartu #jedzzwykopem
źródło: Zrzut ekranu 2025-10-01 055830
Pobierz

źródło: comment_1604927082JP0bzBCVb00Q3kEhDVukzd.jpg
PobierzCo do dziewczyny na filmiku, to przecież napisała, że trzeba to traktować z dystansem, i każdy ma inny gust, a to że ona nie lubi facetów 180- to tylko przypadek. Z resztą kto by się przejmował jakimiś tiktokerkami, przecież kobiety w realu uwielbiają niskich i nie szkalują
Ja jestem dość wysoki i ma to sporo minusów o których nie zdajesz sobie sprawy
1. Ciężko mi się tańczy bo gdy robię obrót wokół siebie to muszę mocno się pochylać by partnerka dała rade przełożyć nademna rekę.
2. Ubrania XL, schodza najszybciej, gdzie nie jestem a jest fajny ciuch to juz nie ma mojej rozmiarówki.
3. Bardzo szybko zaczyna boleć kręgosłup przy
xD
@niochland: nie mam rąk i nóg ale jestem milionerem ktory ma piękną różową i siedzę na kiblu w pięknej willi bro! Wszystko jest możliwe musisz tylko cisnąć.
źródło: comment_1604927680mRBBGp7DG2azcHTX9Zt4x1.jpg
PobierzAle wiesz, że to brzmi, jak bogaty by tłumaczył biednemu, że bycie bogatym też ma swoje minusy i wcale nie jest takie fajne? Nie jest tu mowa o kimś kilka cm niższym jak twój kolega, tylko głównie o kimś kto ma koło 170. Op z tego co pamiętam ma 165-6 cm wzrostu i myślę że z pocałowaniem ręki przyjął by te wszystkie "problemy", które ty masz. Wyobraź sobie że przeciętna
To chyba ma bardziej na celu przemówić coś do rozumu tym, którzy uważają że wzrost nie ma znaczenia, ale faktycznie to nie ma większego sensu, i tak ci co żyją w swoim świecie napiszą że ma urojenia, on nadal będzie ich przekonywał że nie i tak to się będzie ciągnęło.