Wpis z mikrobloga

Ludzie, którzy w tym wpisie myślą, że mój przegryw uzależniony jest tylko od braku posiadania partnerki są po prostu w grubym błędzie. Mój wzrost odbija swoje piętno w innych sferach życia. Z moim wzrostem większość ludzi, z którymi mam styczność, nie traktuje mnie poważnie. I nie jest to wcale moja obsesja, doskonale widzę jak ci sami ludzie zachowują się w towarzystwie również przypadkowych osób, którzy są wyżsi. Kiedy zaczynałem pracę, to inni pracownicy pytali się "czyj jest ten dzieciok", to dobijające. Nawet osoby, z którymi w ogóle nie jesteśmy znajomymi zwraca się do mnie per "mały". Podejrzewam, że gdybym się odszczekał i powiedział do tej osoby: "gruby", to już by było oburzenie.

Oczywiście, że najbardziej przytłaczający jest dla mnie fakt, że przez wzrost żadna tak naprawdę kobieta nie będzie mnie szczerze pożądać. (o odrzuceniach pisałem nie raz), ale również boli to, że nigdy też nie będę wyglądał dobrze wśród ludzi. Co z tego, że na jednym na dziesięć zdjęć wyjdę dobrze, (stosując triki dzięki którym nie widać wzrostu), jak na żywo wzrost jest widoczny i eliminuje całkowicie dobry wygląd, nieważne jak bardzo bym się starał to zatuszować ubraniami, to i tak gdy stanie obok mnie kobieta o wzroście 170 w jakichś normalnych szpilkach to wyglądam jak gollum. Co do ubrań jeszcze to i tak już mam fobię zakupową przez to, że wszystkie ubrania są na mnie za duże, bo rozmiarówka zaczyna się od wzrostu 170.

#przegryw #wzrost #depresja #tiktok #rozowepaski #niebieskiepaski #blackpill
wilhelm99 - Ludzie, którzy w tym wpisie myślą, że mój przegryw uzależniony jest tylko...
  • 62
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@wilhelm99: nitki cię nie dyskryminuje mordo xD po prostu jesteś może parę kategorii genetycznie gorszy, ale chyba nikt cię nie gania z widłami dla tego że nie masz 190cm? xD

W biznesie albo na rynku pracy nie liczy się ile masz wzrostu np, tam cię nikt nie będzie "dyskryminował"

Sam se problemy wymyślasz to nie zdrowe, skup się na czymś pozytywnym.
  • Odpowiedz
2. Ubrania XL, schodza najszybciej, gdzie nie jestem a jest fajny ciuch to juz nie ma mojej rozmiarówki

@Syn_Tracza: A mojej rozmiarówki w ogóle nie produkują XDDD Widzisz różnicę?
  • Odpowiedz
@UberSoldat: ma racje kobieta wybierze predzej faceta z nizszym wzrostem i z bardzo dobrym estetycznym ryjem niz wysokiego z gorsza morda. Ale oczywiscie ten wyzszy musi byc powyzej 180, jak jest powyzej 180 wzrost nie ma juz takiego znaczenia.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 22
@kamilek98PL:

Myślę że by się nie użalał gdyby wszystko dookoła mu o tym nie przypominało. Jeżeli daje mu to jakiś minimalny wyrzut dopaminy w szarym życiu to dlaczego ma tego nie robić?
Dlaczego piszesz o uzależnianiu szczęścia od loszek? Przecież op jasno napisał, że dostaje po dupie w każdej sferze życiowej. Pewność siebie, zaradność, status? Kiedy większość ludzi z miejsca traktuje cię jak dorosłe dziecko? Będąc manletem, który jest średnio
  • Odpowiedz
@wilhelm99: A ja jako,że mam ponad 180cm wzrostu chciałbym żeby ta Pani pokazała się bez makijażu ( ͡° ͜ʖ ͡°).
Z manletów śmiać się wolno,ale z paszczurów bez makijażu już nie?
To jest to równouprawnienie?
Edit:przejrzałem jej profil na tik toku,żadna z niej płodna julka,niech spojrzy na swoje zęby i cerę,a dopiero potem śmieje z czyjegoś wzrostu ;)
  • Odpowiedz
Ale czy na serio byś chciał taką laske? Może na ruchanie ok ale w powaznym związku? Z takim pustskiem nie byłoby o czym gadać nawet meczylbys się
  • Odpowiedz