Aktywne Wpisy

Clermont +191
Czy w jakimś Matriksie żyję? Tysiące plusów pod jakimiś wyrazami wsparcia dla Robercika i głosy oburzenia, że tylko w jakimś bantustanie tak można potraktować legendę xD Przypomnę, że on nie został wyrzucony z reprezentacji, tylko zrezygnował, bo się obraził za odebranie mu funkcji, do której się nie nadawał, a jego przerośnięte ego nie pozwala mu zacisnąć zębów i spróbować udowodnić na boisku i poza nim, że się jednak nadaje. Opaska kapitańska to

Lolenson1888 +174
1 lipca 2023 roku późnym wieczorem 37-letni Mateusz Terlikowski wykonywał swoją nocną zmianę w restauracji McDonald's w Wodzisławiu Śląskim. Dla wielu był zwykłym pracownikiem. Był jednak dobrze znany w środowisku śląskich kolarzy górskich. Człowiek, który pokonywał najwyższe wzniesienia, nie ustępował przed żadnym wyzwaniem - tego dnia, jak się okazało, zmierzył się z najtrudniejszym z nich.
Ogień w restauracji wybuchł nagle, pochłaniając kolejne jej pomieszczenia. Pracownicy i klienci w panice szukali wyjścia, a
Ogień w restauracji wybuchł nagle, pochłaniając kolejne jej pomieszczenia. Pracownicy i klienci w panice szukali wyjścia, a
źródło: 33C6F09D-43D5-4E7D-9FAE-CE3FE5A6AD26
Pobierz

Oczywiście, że najbardziej przytłaczający jest dla mnie fakt, że przez wzrost żadna tak naprawdę kobieta nie będzie mnie szczerze pożądać. (o odrzuceniach pisałem nie raz), ale również boli to, że nigdy też nie będę wyglądał dobrze wśród ludzi. Co z tego, że na jednym na dziesięć zdjęć wyjdę dobrze, (stosując triki dzięki którym nie widać wzrostu), jak na żywo wzrost jest widoczny i eliminuje całkowicie dobry wygląd, nieważne jak bardzo bym się starał to zatuszować ubraniami, to i tak gdy stanie obok mnie kobieta o wzroście 170 w jakichś normalnych szpilkach to wyglądam jak gollum. Co do ubrań jeszcze to i tak już mam fobię zakupową przez to, że wszystkie ubrania są na mnie za duże, bo rozmiarówka zaczyna się od wzrostu 170.
#przegryw #wzrost #depresja #tiktok #rozowepaski #niebieskiepaski #blackpill
W biznesie albo na rynku pracy nie liczy się ile masz wzrostu np, tam cię nikt nie będzie "dyskryminował"
Sam se problemy wymyślasz to nie zdrowe, skup się na czymś pozytywnym.
@Syn_Tracza: A mojej rozmiarówki w ogóle nie produkują XDDD Widzisz różnicę?
Myślę że by się nie użalał gdyby wszystko dookoła mu o tym nie przypominało. Jeżeli daje mu to jakiś minimalny wyrzut dopaminy w szarym życiu to dlaczego ma tego nie robić?
Dlaczego piszesz o uzależnianiu szczęścia od loszek? Przecież op jasno napisał, że dostaje po dupie w każdej sferze życiowej. Pewność siebie, zaradność, status? Kiedy większość ludzi z miejsca traktuje cię jak dorosłe dziecko? Będąc manletem, który jest średnio
Z manletów śmiać się wolno,ale z paszczurów bez makijażu już nie?
To jest to równouprawnienie?
Edit:przejrzałem jej profil na tik toku,żadna z niej płodna julka,niech spojrzy na swoje zęby i cerę,a dopiero potem śmieje z czyjegoś wzrostu ;)
@niochland: ile masz cm?
źródło: comment_1604930086UOXXutI5MBlFAEyi8DmVxh.jpg
Pobierz