Aktywne Wpisy

sakiro12 +77
Nowy trend na tiktoku gdzie kobiety wstawiają swoje tikoki z drugą połówka która nie jest ich rodakiem(tiktoki z zagranicy), i dosłownie widziałem z 30 tiktoków polek z Niemiec z Turasem i Kurdem, i dosłownie 1 z Niemcem chociaż Niemców jest jakieś 85% XD #p0lka #blackpill #logikarozowychpaskow
źródło: 2025_02_09_18_42_49_036
Pobierz
Soothsayer +47
no moi kochani ja idę na spacer a wy opowiedzcie mi tu o swoich sukcesach minionego tygodnia
źródło: Zrzut ekranu z 2025-02-09 18-20-42
Pobierz

Oczywiście, że najbardziej przytłaczający jest dla mnie fakt, że przez wzrost żadna tak naprawdę kobieta nie będzie mnie szczerze pożądać. (o odrzuceniach pisałem nie raz), ale również boli to, że nigdy też nie będę wyglądał dobrze wśród ludzi. Co z tego, że na jednym na dziesięć zdjęć wyjdę dobrze, (stosując triki dzięki którym nie widać wzrostu), jak na żywo wzrost jest widoczny i eliminuje całkowicie dobry wygląd, nieważne jak bardzo bym się starał to zatuszować ubraniami, to i tak gdy stanie obok mnie kobieta o wzroście 170 w jakichś normalnych szpilkach to wyglądam jak gollum. Co do ubrań jeszcze to i tak już mam fobię zakupową przez to, że wszystkie ubrania są na mnie za duże, bo rozmiarówka zaczyna się od wzrostu 170.
#przegryw #wzrost #depresja #tiktok #rozowepaski #niebieskiepaski #blackpill
źródło: comment_1604927082JP0bzBCVb00Q3kEhDVukzd.jpg
PobierzCo do dziewczyny na filmiku, to przecież napisała, że trzeba to traktować z dystansem, i każdy ma inny gust, a to że ona nie lubi facetów 180- to tylko przypadek. Z resztą kto by się przejmował jakimiś tiktokerkami, przecież kobiety w realu uwielbiają niskich i nie szkalują
Ja jestem dość wysoki i ma to sporo minusów o których nie zdajesz sobie sprawy
1. Ciężko mi się tańczy bo gdy robię obrót wokół siebie to muszę mocno się pochylać by partnerka dała rade przełożyć nademna rekę.
2. Ubrania XL, schodza najszybciej, gdzie nie jestem a jest fajny ciuch to juz nie ma mojej rozmiarówki.
3. Bardzo szybko zaczyna boleć kręgosłup przy
jestem niski, mam różową, pensja grubo ponad średnią krajową, właśnie siedzę w kiblu we własnym mieszkaniu i sram do własnego kibla i wiesz co? Czuję dobrze człowiek
Przez takich wazonów jak ty wychodzi potem, że niskie chłopy tylko się nad sobą użalają, więc radzę ci wziąć sprawy w swoje ręce i iść do
xD
@niochland: nie mam rąk i nóg ale jestem milionerem ktory ma piękną różową i siedzę na kiblu w pięknej willi bro! Wszystko jest możliwe musisz tylko cisnąć.
źródło: comment_1604927680mRBBGp7DG2azcHTX9Zt4x1.jpg
PobierzAle wiesz, że to brzmi, jak bogaty by tłumaczył biednemu, że bycie bogatym też ma swoje minusy i wcale nie jest takie fajne? Nie jest tu mowa o kimś kilka cm niższym jak twój kolega, tylko głównie o kimś kto ma koło 170. Op z tego co pamiętam ma 165-6 cm wzrostu i myślę że z pocałowaniem ręki przyjął by te wszystkie "problemy", które ty masz. Wyobraź sobie że przeciętna
To chyba ma bardziej na celu przemówić coś do rozumu tym, którzy uważają że wzrost nie ma znaczenia, ale faktycznie to nie ma większego sensu, i tak ci co żyją w swoim świecie napiszą że ma urojenia, on nadal będzie ich przekonywał że nie i tak to się będzie ciągnęło.
Trochę tych rzeczy da się zmienić samemu, trochę już nie i na nie nie masz wpływu. Na c--j użalać się nad rzeczami które nie ma się wpływu, zamiast skupić się na czymś na co masz wpływ, dla mnie brzmi to