Nawet jeśli będziecie latać za laskami i uda Wam się zdobyć kiedyś dziewczynę, to tylko dlatego, że 194 cm Faustyn jej nie chciał.
Jeżeli kobiety same nie wychodzą z inicjatywą do Ciebie, i to Ty musisz "latać" za nimi to jesteś na straconej pozycji. Może Ci się udać, i możesz "dostać szansę". Ale nigdy nie będziesz dla niej tym wymarzonym mężczyzną, naturalnie przez nią wybranym. Nigdy nie będziesz tym, którym się jej podoba z samego swojego faktu istnienia.
Interakcje społeczne (wszystkie) tak działają, że osoba do której wychodzi się z inicjatywą, znajduje się w uprzywilejowanej pozycji. Kilka razy w życiu miałem okazję zobaczyć jak przyjemne i podnoszące samoocenę jest jak to kobieta wychodzi z inicjatywą. Żałuje, że chady mają tak na co dzień. Gdy pomyślę, że to ja musiałbym się starać, zagadywać, znosić upokorzenia, odrzucenia, bycie traktowanym jak śmiecia/powietrze itd. to wole czekać w celibacie i looksmaxxować, aż jakaś znów wybierze mnie i wtedy spróbować. To da mi uprzywilejowaną pozycję.
A ile to ja się nasłuchałem od znajomych jak to kobiety potrafią być agresywne i niemiłe jeśli podejdzie do nich mężczyzna który im się nie podoba. TAK, nawet mój znajomy Chad słyszy "spie^dalaj" od lasek w klubach.
@Blackpill_RAW: aż niedowiary jaka inwencja twórcza powstaje w ludziach, którzy są sfrustrowani, zostali odrzuceni i teraz za porażkę winią wszystkich naokoło, tylko nie siebie. Za dużo internetu i mielenia się we własnym mentalnym sosie. Potem powstają takie niestworzone historie desperatów, które niestety chyba mają zasięgi i zarażają innych tym bagnem
@janeeyrie: no to by sie zgadzalo, super chadem nie jestem, a z drugiej strony - sam tez nigdy zadnego zainteresowania nie okazalem, nie zapraszalrm na zadne randki kawy, nie próbowałem wyciągnąć na rozmowe sam na sam na imprezie czy cos. Nawet pare razy w zyciu usłyszałem niby w zartach, ze jestem zimny i nieczuły(od kobiet). I moze cos w tym być.
@Blackpill_RAW: ten koleś wygląda jak jakiś rusek spod wiejskiej dyskoteki i ogólnie ma jakąś taką #!$%@?ącą mordę, a ta laska na drugim zdjęciu jest tak plastikowa, że aż śmieszna xD
@janeeyrie co do większości pewnie masz rację, ale to pierwsze zdanie to bullshit. Miałem tego typu sytuacje i ani razu z taką laską bzykania nie było, albo wtedy z kimś byłem, albo mi się nie podobały i ze dwa razy, żeby się nie wpieprzyć na minę (ta sama grupa na studiach, to samo miejsce pracy). No ale jeśli uważasz, że wszyscy faceci są jak zwierzęta i przy minimalnym zainteresowaniu od razu fujara
@Blackpill_RAW: @Cezik93: przeciez noorwood 1 to jest wlasnie brak zakoli, noorwood dwa to takie male zakola, przy odpowiedniej fryzurze czesto niewidoczne (popatrz na takiego jona hamma czy dicaprio). noorwood 3 to juz niestety widoczne zakola ktore beda odbierac sporo atrakcyjnosci.
@Jskqs: morda chada+wzrost+gęsta czuprrrryna i wszystkie napakowane manlety z przeciętnymi ryjami i norwoodem próbujące nadrabiać postawą samtza alfa mogą iść do domu walić konia i postować na wykopie.
co raz gorsze te obrazki , #!$%@? co to za wrostcel hipcel , framcel ,lanklet xDD
@Jskqs: Nawet jakaś różowa w sekcji komentarzy mówiła, że wygląda dobrze. Ale jak przejrzałem jego insta to typ robiony u chirurga plastycznego. Ale i tak #rozowepaski dałyby się pokroić by dostąpić zaszczytu klęknięcia do faustynowego buzdygana
@Kontodlapostu2: tak mam za za chada ewentualnie chadlite gosciu, jak Julki pisza do mnie same zebym przyjechal je zbolcowac, lub mi przyjezdzja same do chaty to kim jestem? Moze ty mnie oswiecisz
@Kontodlapostu2: Wysylalem kilku kolesiom z wypoku foty, mialem liczone te fwhr i inne takie wyszlo ze jest bardzo dobrze. Nawet na tym zdjeciu robionym w kiblu gownianym aparatem z fonu(w dodatku ja nie umiem robic fot)ta szczeka swoja ostroscia mogguje wiekszosc polackich mord. Lachowski wiadomo jedyny w swoim rodzaju, szkoda tylko ze tak sie zestarzał szybko
Nawet jeśli będziecie latać za laskami i uda Wam się zdobyć kiedyś dziewczynę, to tylko dlatego, że 194 cm Faustyn jej nie chciał.
Jeżeli kobiety same nie wychodzą z inicjatywą do Ciebie, i to Ty musisz "latać" za nimi to jesteś na straconej pozycji. Może Ci się udać, i możesz "dostać szansę". Ale nigdy nie będziesz dla niej tym wymarzonym mężczyzną, naturalnie przez nią wybranym. Nigdy nie będziesz tym, którym się jej podoba z samego swojego faktu istnienia.
Interakcje społeczne (wszystkie) tak działają, że osoba do której wychodzi się z inicjatywą, znajduje się w uprzywilejowanej pozycji.
Kilka razy w życiu miałem okazję zobaczyć jak przyjemne i podnoszące samoocenę jest jak to kobieta wychodzi z inicjatywą. Żałuje, że chady mają tak na co dzień.
Gdy pomyślę, że to ja musiałbym się starać, zagadywać, znosić upokorzenia, odrzucenia, bycie traktowanym jak śmiecia/powietrze itd. to wole czekać w celibacie i looksmaxxować, aż jakaś znów wybierze mnie i wtedy spróbować. To da mi uprzywilejowaną pozycję.
A ile to ja się nasłuchałem od znajomych jak to kobiety potrafią być agresywne i niemiłe jeśli podejdzie do nich mężczyzna który im się nie podoba. TAK, nawet mój znajomy Chad słyszy "spie^dalaj" od lasek w klubach.
hot approach>celibat>gówno>cold approach
#przegryw #blackpill #blackpillraw #stulejacontent #niebieskiepaski #incel ##!$%@? #rozowepaski #p0lka #zwiazki #hipergamia #harlekinydlaprzegrywow
@LewTurysta: Z tej fantazji słynę ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
Komentarz usunięty przez autora
@Jskqs: Nawet jakaś różowa w sekcji komentarzy mówiła, że wygląda dobrze. Ale jak przejrzałem jego insta to typ robiony u chirurga plastycznego. Ale i tak #rozowepaski dałyby się pokroić by dostąpić zaszczytu klęknięcia do faustynowego buzdygana
@Blackpill_RAW: i zrobic BŁE BŁE BŁE (✌ ゚ ∀ ゚)☞