Aktywne Wpisy
GrimesZbrodniarz +482
Wygraj wygląd w loterii genetycznej
Zrób sobie operacje plastyczne
Brak profitu
#theboys #humorobrazkowy #logikaniebieskichpaskow
Zrób sobie operacje plastyczne
Brak profitu
#theboys #humorobrazkowy #logikaniebieskichpaskow
phonekonto +61
Dobra, zaproszenia na wesele wysłane. Mam nadzieję, że goście pozwolą spłacić nasz kredyt na wesele :3
#heheszki #humorobrazkowy #patologiazewsi
#heheszki #humorobrazkowy #patologiazewsi
Nawet jeśli będziecie latać za laskami i uda Wam się zdobyć kiedyś dziewczynę, to tylko dlatego, że 194 cm Faustyn jej nie chciał.
Jeżeli kobiety same nie wychodzą z inicjatywą do Ciebie, i to Ty musisz "latać" za nimi to jesteś na straconej pozycji. Może Ci się udać, i możesz "dostać szansę". Ale nigdy nie będziesz dla niej tym wymarzonym mężczyzną, naturalnie przez nią wybranym. Nigdy nie będziesz tym, którym się jej podoba z samego swojego faktu istnienia.
Interakcje społeczne (wszystkie) tak działają, że osoba do której wychodzi się z inicjatywą, znajduje się w uprzywilejowanej pozycji.
Kilka razy w życiu miałem okazję zobaczyć jak przyjemne i podnoszące samoocenę jest jak to kobieta wychodzi z inicjatywą. Żałuje, że chady mają tak na co dzień.
Gdy pomyślę, że to ja musiałbym się starać, zagadywać, znosić upokorzenia, odrzucenia, bycie traktowanym jak śmiecia/powietrze itd. to wole czekać w celibacie i looksmaxxować, aż jakaś znów wybierze mnie i wtedy spróbować. To da mi uprzywilejowaną pozycję.
A ile to ja się nasłuchałem od znajomych jak to kobiety potrafią być agresywne i niemiłe jeśli podejdzie do nich mężczyzna który im się nie podoba. TAK, nawet mój znajomy Chad słyszy "spie^dalaj" od lasek w klubach.
hot approach>celibat>gówno>cold approach
#przegryw #blackpill #blackpillraw #stulejacontent #niebieskiepaski #incel ##!$%@? #rozowepaski #p0lka #zwiazki #hipergamia #harlekinydlaprzegrywow
@Krynicka: Nie dziwi mnie to. Tylko zwracam uwage, że nie jest to miłe
@Cezik93: Nikt nie udźwignie norwooda. I pieprzenie o Stathamie to cope. Zabierz Jasonowi pieniedze, status i sławę a stanie się niewidzialnym podstarzałym creepy gymcelem dla kobiet
Mogłaby mi o #!$%@? galę albo poskakać na #!$%@? - ale musiałaby być dupa do mnie bo tej mordy bym nie zdzierżył
Powiem Ci tak, ważę 150 kilo co niby daje mi 1-2 w skali a nie byłem z kobietą niżej niż 7/10
Tu masz z ładniejsza broda
@Rustyyyy: Z uberowego kołchozu zrezygnowałem już miesiąc temu ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ