Aktywne Wpisy

Ytarka +50
No to co, ja idę spać, bo jeszcze przecież Sylwester dziś, a Wam życzę, żeby w ciągu następnego roku spełniło się przynajmniej jedno z Waszych ważnych marzeń. Bo mi się w tym, spełniło kilka i zamierzam podtrzymać tę passę.
Dziękuję za uwagę, dobranoc.
#sylwesterzwykopem #pokazmorde
Dziękuję za uwagę, dobranoc.
#sylwesterzwykopem #pokazmorde

WielkiNos +15
Oceńcie outficik na dzisiejszą noc ( ͡º ͜ʖ͡º)

Radek celnie wali w PIS ale też często występuje przeciwko interesom naszego państwa. Jak chce odegrać jeszcze realną rolę w politycy powinien trochę odpuścić.
Jedno co mam do przekazania, to to, że facet potrafi się wypowiedzieć i jest, IMO całkiem niegłupi. Analizę, czy szkodzi, czy pomaga zostawię sobie na potem. O ile będzie mi się chciało.
A poważny to ja rzadko kiedy bywam XD
Hejka naklejka, smacznej kawusi (╭☞σ ͜ʖσ)╭☞
Co do zaradnego Radzia, pamiętam, że on był pisior i później się przefarbował - zmądrzał? Znalazł lepsze możliwości? Poznał się na Jarku? Nie wiem. Można snuć domysły.
To co widzę i obserwuję - facet jest po prostu całkiem niegłupi. I potrafi ładnie skomentować rzeczywistość. Tyle.
Dlatego ma za to u mnie, jakąś tam sympatię.
Ale nie przypominam sobie,
@Kotouak: wiadomo, wykopkom wystarczy rzucanie "trafnymi" pociskami na FB, żeby zdobyć szacunek (to tak jak z Urbanem).
Radek celnie wali w PIS ale też często występuje przeciwko interesom naszego państwa. Jak chce odegrać jeszcze realną rolę w politycy powinien trochę odpuścić.
@ryfke: występuje przeciwko jakim interesom państwa?