Wpis z mikrobloga

@ryfke: aż tak wypowiedzi i losów zaradnego Radzia nie śledziłem. Dlatego nie odniosę się do Twojej opinii na tej płaszczyźnie.
Jedno co mam do przekazania, to to, że facet potrafi się wypowiedzieć i jest, IMO całkiem niegłupi. Analizę, czy szkodzi, czy pomaga zostawię sobie na potem. O ile będzie mi się chciało.
@Xianist: przemianuje się go na Fort Narodowy, postawi trochę łóżek szpitalnych, dowiezie trochę tych respiratorów od handlarza bronią i jeden z budynków nazwie się dla niepoznaki Azylem Narodowym, pozostałe będą dla Wrogów Narodowych ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@ryfke @Kotouak ale Radek właśnie to robi: wraca do polityki. Na razie po cichu ale z głową. Taki Boni np #!$%@?ł się z butami w protesty kobiet i tylko się ośmieszył (znowu). Radzio wydaje się najbardziej obyty ze współczesnych ale i tak mu jakoś nie ufam.
@kolorofon: ja żadnemu z nich do końca nie ufam. Jednym bardziej, drugim mniej.
Co do zaradnego Radzia, pamiętam, że on był pisior i później się przefarbował - zmądrzał? Znalazł lepsze możliwości? Poznał się na Jarku? Nie wiem. Można snuć domysły.
To co widzę i obserwuję - facet jest po prostu całkiem niegłupi. I potrafi ładnie skomentować rzeczywistość. Tyle.
Dlatego ma za to u mnie, jakąś tam sympatię.
Ale nie przypominam sobie,
@Kotouak nie ufać politykowi to chyba najzdrowsze wyjście:) mnie do dzisiaj zastanawia jak taki młody, samotny Radzio, w szczycie bidy lat 80 dał radę polecieć sobie do UK na studia? Tak, gość nie głupi. Ciekawe jakie poglądy ma prywatnie?