Wpis z mikrobloga

Kochani, sporo ostatnio piszecie o dyskryminacji mężczyzn, o piekle mężczyzn, o braku zainteresowania płcią męską. Jak wiecie, moim konikiem są nowotwory, dlatego mam dla Was ciekawostkę.

Wiecie, kto jest inicjatorem i koordynatorem działającej od lat kampanii profilaktycznej przeznaczonej dla mężczyzn - Odważni Wygrywają? Kobieta.

A kto jest autorem pierwszego poradnika dla mężczyzn doświadczających nowotworu jądra? Tak, też kobieta.

Tu info:
http://www.mostnadziei.pl/o-fundacji/zespol-akademii/

#logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #movember #pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn #zdrowie #rak #prawamezczyzn
Pobierz
źródło: comment_1604385798X0RYR7EfkBTzLKnmBNOguc.jpg
  • 292
@KRISSVector:

Pokazuje niektórym niebieskim, że nie zauważają takich rzeczy, jak to, że płeć przeciwna musiała zrobić kampanię, bo sami nie mogli się zebrać.

A może taka kampania nie była nigdy potrzebna?

Przecież i tak ponad 95% prawdziwych mężczyzn na widok diagnozy rak jądra pójdzie powiesić się na pierwszym lepszym drzewie, skoro jedynym leczeniem i tak jest usunięcie jądra to po co żyć jako eunuch?

@KRISSVector: Podziwiam, że ci się chce, poważne. Pamiętam twoje stare wpisy i zazwyczaj bardzo słabą reakcję na nie. Super, że się angażujesz, ale jak widzę niebieskich tutaj, to dochodzę do wniosku, że zwyczajnie tracisz czas i energię. Od momentu, gdy kobiety wyszły strajkować, na wykopie pojawiają się wpisy o Piekle Mężczyzn, o ich samobójstwach, o tym, że nikt o nich nie dba. Pojawiasz się ty, wstawiasz wpis o tym, że kobiety
@smutny_login:

Przecież i tak ponad 95% prawdziwych mężczyzn na widok diagnozy rak jądra pójdzie powiesić się na pierwszym lepszym drzewie, skoro jedynym leczeniem i tak jest usunięcie jądra to po co żyć jako eunuch? Pozostałe 5% umrze w karetce czekając drugą dobę bo brak łóżek w szpitalach

Nie kłam! Wcześnie wykryty rak jądra, jest w 100% uleczalny!
Wiecie, kto jest inicjatorem i koordynatorem działającej od lat kampanii profilaktycznej przeznaczonej dla mężczyzn - Odważni Wygrywają? Kobieta.

@KRISSVector: tak? dziwne. to sprobuj jako mlody mezczyzna dostac sie gdziekolwiek do lekarza. nie dostaniesz sie bo jako mlody mezczyzna masz zapie*dalac a nie chorowac.
@KRISSVector:

wcześnie wykryty

Czyli chemia wchodzi w grę czy od razu usunięcie części jądra?

Pamiętaj że żyjemy w Polsce, trzy lata temu mojemu bratu jak maszyna palce obcięła to w szpitalu na SOR (Bydgoszcz) powiedział doktor że gdybyśmy byli na Śląsku to by przyszyli (pojechałem za kilka minut drugim samochodem za nim bo dopiero palce znalazłem na ziemi a wcześniej nie mogłem znaleźć(,)) a że jesteśmy na