Aktywne Wpisy
Mlodazs +3
Hejka, mam pytanie do osob ktore juz sie znaja na temacie. Chodzi o to, ze mam lekka depreche + lekka fobie spoleczna i jedynie zauwazylam oc na mnie dziala to alkohol, czli po kilku piwkach czuje sie super, luzna itp, znikaja leki myslenie typu "co ktos sobie pomysli" , "czy wypadlam dobrze" i inne glupoty. I dziwne, ze ostatnio eksperymentowalam troche z narkolykami i nic nie daje swietnej reakcji poza MDMA, tylko
psycha +107
Marzę o tym, by móc na widok policjanta odetchnąć z ulgą i pomyśleć, że jestem bezpieczny.
Wiecie, kto jest inicjatorem i koordynatorem działającej od lat kampanii profilaktycznej przeznaczonej dla mężczyzn - Odważni Wygrywają? Kobieta.
A kto jest autorem pierwszego poradnika dla mężczyzn doświadczających nowotworu jądra? Tak, też kobieta.
Tu info:
http://www.mostnadziei.pl/o-fundacji/zespol-akademii/
#logikaniebieskichpaskow #niebieskiepaski #movember #pieklomezczyzn #dyskryminacjamezczyzn #zdrowie #rak #prawamezczyzn
A może taka kampania nie była nigdy potrzebna?
Przecież i tak ponad 95% prawdziwych mężczyzn na widok diagnozy rak jądra pójdzie powiesić się na pierwszym lepszym drzewie, skoro jedynym leczeniem i tak jest usunięcie jądra to po co żyć jako eunuch?
Co?
Kobiety walczące o swoje prawa: zakładają organizacje, robią protesty, pomagają sobie nawzajem
Faceci walczący o swoje prawa: zawsze wychodzi "loszki to c00rvy"
Co?
Robisz też jakieś akcje poza wykopem? Bo tutaj nie wiem czy warto. Przegrywy pomocy nie chcą bo nie będą mogły płakać na swój straszny los, że nikogo nie obchodzą.
Nie kłam! Wcześnie wykryty rak jądra, jest w 100% uleczalny!
( ͡° ͜ʖ ͡°)
@KRISSVector: tak? dziwne. to sprobuj jako mlody mezczyzna dostac sie gdziekolwiek do lekarza. nie dostaniesz sie bo jako mlody mezczyzna masz zapie*dalac a nie chorowac.
Czyli chemia wchodzi w grę czy od razu usunięcie części jądra?
Pamiętaj że żyjemy w Polsce, trzy lata temu mojemu bratu jak maszyna palce obcięła to w szpitalu na SOR (Bydgoszcz) powiedział doktor że gdybyśmy byli na Śląsku to by przyszyli (pojechałem za kilka minut drugim samochodem za nim bo dopiero palce znalazłem na ziemi a wcześniej nie mogłem znaleźć(╯︵╰,)) a że jesteśmy na