Aktywne Wpisy

Wrrronika +24
Pobudka!!!
Trzeba wstać do Januszexu i spłacać kredyt!!!
Skończyły Ci się już na żądanie!
Trzeba wstać do Januszexu i spłacać kredyt!!!
Skończyły Ci się już na żądanie!

macan +28
Chłop powinien się szykować do kołchozu, a kroi wielki kawał boczku, by zrobić na nim jejeczniczkę i idzie oddać krew, więc pan Janusz musi dać dziś i jutro wolne ¯\(ツ)/¯
Przy okazji chłop coś dobrego zrobi dla świata, bo 0Rh- bardzo niskie stany.
Dajcie plusa, żeby chłopu dobrze z żyły ciekło
#pracbaza #krwiodawstwo #jedzenie
Przy okazji chłop coś dobrego zrobi dla świata, bo 0Rh- bardzo niskie stany.
Dajcie plusa, żeby chłopu dobrze z żyły ciekło
#pracbaza #krwiodawstwo #jedzenie

Znajomi mowili mi kokaina i bardzo sie zawiodlam to nie dla mnie, ja nie szukam w sumie pobudzenia tylko bardziej przeniesienia do swiata fantazji i marzen, luzu itp... Czy istnieje cos takiego? Nie chce byc energetyvzna, nawet empatyczna chcialabym sobie sama skosztowac w pokoju i czuc sie dobrze sama ze soba. Czy cos takiego istnieje? Ja sie slabo znam, bo ogolnie moje cale zycie to alko i w sumie niby jest fajnie, ale jednak czlowiek chce cos wiecej xD
Czy jest cos takiego co daje taka faze jak po alko, tylko lepsza? Czyli poczucie rytmu, bo kocham sluchac muzyki na sluchawkach, ogladac jakies sobie filmiki itp? W zasadzie nie potrzebuje towarzystwa, jestem introwertyczka. W kazdym razie kokaina to swinstwo nic po tym nie czulam, a niby to ma byc najlepszy narkotyk? Smiechu warte. MDMA 1000X lepsze
#narkotykizawszespoko #narkotyki
Dodam tez ze kiedys z
a ludzi tez bardzo lubie, i paradoksalnie uwielbiam gadac
@nadek Ale czytaj ze zrozumieniem, ja nie chce nic wyleczyc, ja szukam urozmaicenia w tym szarym zyciu.