Aktywne Wpisy
retromirek +240
W ciągu zaledwie kilku lat pochowałem całą swoją najbliższą rodzinę. Zostałem na świecie zupełnie sam, mając pod opieką dorastające dziecko. Robię za ojca, matkę i tarczę ochronną.
Po drugiej stronie mam byłą żonę, której jedynym celem życiowym stało się zniszczenie mnie psychicznie, finansowo i zdeptanie spokoju naszego dziecka. Od lat toczę wykańczającą walkę z patologią systemu, złośliwością urzędników i kłamstwami. Ex zdołała zmanipulować i przeciągnąć na swoją stronę resztki mojej dalszej rodziny, robiąc
Po drugiej stronie mam byłą żonę, której jedynym celem życiowym stało się zniszczenie mnie psychicznie, finansowo i zdeptanie spokoju naszego dziecka. Od lat toczę wykańczającą walkę z patologią systemu, złośliwością urzędników i kłamstwami. Ex zdołała zmanipulować i przeciągnąć na swoją stronę resztki mojej dalszej rodziny, robiąc

duzy_krotki +270

Mam wykonać procedurę XML-RPC korzystając z tego przykładowego api tutaj.
http://phpxmlrpc.sourceforge.net/server.php?methodName=examples.sortByAge
Chciałbym przestać dwie struktury jako array i wywołać MethodCall.
To co staram się przesłać wygląda tak
1965
Kowalski
1966
XXXX
1967
SSSS
Jednak dostaję errory,pokazane w komentarzu,starałem się usunąć array,skoro dostaję ten error
Invalid request payload xmlrpc element STRUCT cannot be child of PARAM
A poprzednio jak miałem array,było Invalid request payload xmlrpc element ARRAY cannot be child of PARAM
źródło: comment_1604082781WqhFfPRqDpGySrzeNpInIS.jpg
Pobierzźródło: comment_1604082983rVcL9N4BSb0UZ4du8T5yTr.jpg
PobierzAdam