Aktywne Wpisy

StaryWedrowiec +110
DoktorMorela +3
Spotkałem sie na grilla ze znajomymi i chyba na wykopie siedzą życiowe porażki i niedojdy.
Myślałem że jako lekarz mam fajne zarobki i mało kto tyle zarabia tymczasem:
Programiści mają 2/3 roboty w których jak to określają robią nie wiecej niz godzinę/dwie pracy dziennie.
Chlop co robi w plejadzie i pisze artykuły z prompta zarabia 17k netto bo ma 50% kosztow uzyskania przychodu. Typek co projektuje jakies instalacje to samo. 50% kosztow uzyskania przychodu. Ktoś
Myślałem że jako lekarz mam fajne zarobki i mało kto tyle zarabia tymczasem:
Programiści mają 2/3 roboty w których jak to określają robią nie wiecej niz godzinę/dwie pracy dziennie.
Chlop co robi w plejadzie i pisze artykuły z prompta zarabia 17k netto bo ma 50% kosztow uzyskania przychodu. Typek co projektuje jakies instalacje to samo. 50% kosztow uzyskania przychodu. Ktoś

W śnieżną noc jest filmem, który można obejrzeć, ale nie jest to wysokiej jakości kino. Scenariusz wygląda, jakby miał pomysł na kilka wątków, ale niewystarczająco, by stworzyć pełnoprawną produkcję, więc dopisano na szybko dodatkowe. Na pewno dużo więcej można było spodziewać się po obsadzie, która wypada miernie, a smutne jest, że najlepsi członkowie obsady grają bez przekonania.
Recenzja filmu W śnieżną noc
#film #filmy #ogladajzwykopem #netflix #nerdheim
źródło: comment_1603991169PeOLVa1fizKgNTYDHrcUf7.jpg
Pobierz