Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 2
@BillyGugu: nie podoba mi się że na tej zajawce kompletnie skupili się tylko na tym że używają rurek z trytem, no wow. Kiedyś niedostępna technologia dzisiaj jest dostępna dla zwykłego Kowalskiego. Gdzie kilka słów o celach marki, inspiracjach, do kogo skierowany jest produkt, dlaczego akurat ich brand wyróżnia się spośród innych? Imo crap.
@Wygryw_z_wyboru: kurde nie bierz mnie na widelec, od dluzszego czasu reklama na fb ukazuje mi sie notorycznie wiec korzystam z okazji zeby zapytac ludzi co o tym sądzą:D
Ps. Mi tryt kojarzy sie jedynie z Ballem, ktorego ceny sa poza zasiegiem zwyklego Kowalskiego
  • 1
@BillyGugu: dlatego nie lubię tych różnych zegarków z kickstartera. Sprzedają zegarek jako gadżet a nie coś cos co może się zapisać w historii zegarmistrzostwa.

Tak widzę rozmowe założycieli marki:

- musimy mieć pomysł, co lubią ludzie?
- ludzie lubią świecące w ciemnościach rzeczy, na odpustach w święto zmarłych dzieciaki się zabijają się o wszelkie świecące gówna, z resztą ich rodzice też się tym bawią
- a co dobrze świeci w ciemnościach?
  • 1
@BillyGugu: jako, że posiadam zegarek trytem, dodatkowo miałem luminoxa i niedługo wpadnie w moje ręce drugi Ball powiem ci, że Tryt aż tak nie jarzy się jak na tych zdjęciach. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • 0
@BillyGugu: Tryt świeci ok, ale to nie tak jak na tych zdjęciach. Najlepiej zobaczyć na żywo, aparaty teraz w pogorszonych warunkach cuda wyciągają na zdjęciach.
@BillyGugu: Ogólnie - design mi się podoba, poza tym ogromny plus to dla mnie tryt, brałbym w całości z czerwonym trytem (do astronomii, nie psuje adaptacji wzroku tak bardzo jak jasne światło) bo zegarki z innym czerwonym podświetleniem są praktycznie nie do dostania. Na minus wielkość, 52 mm lug to lug to dla mnie za dużo. Pomijając kwestię ceny i wielkości to byłbym na tak.