Aktywne Wpisy
rydzniznic +60
Ale mam bekę z tych chcących być nowoczesnymi ludźmi którzy płacą kartą czy telefonem w sklepie xD
Byłem przed chwilą na zakupach i typek poprosił 7 rzeczy a okazało się że terminal nie działa i nie kupił xD a ja za gotówkę zawsze wszystko załatwię i nikt nie wie co i gdzie kupuje.
Zniewolenie człowieka trwa w najlepsze
#finanse #banki #ekonomia #bekazlewactwa #polska
Byłem przed chwilą na zakupach i typek poprosił 7 rzeczy a okazało się że terminal nie działa i nie kupił xD a ja za gotówkę zawsze wszystko załatwię i nikt nie wie co i gdzie kupuje.
Zniewolenie człowieka trwa w najlepsze
#finanse #banki #ekonomia #bekazlewactwa #polska
orlen_lite +10
Niedaleko Biłgoraja na Lubelszczyźnie odkryliśmy 500 mln m3 nowych zasobów gazu ziemnego.
Połączenie z PGNiG i kolejne odkrycia z rodzimych złóż pozwolą nam utrzymać w najbliższych latach własną produkcję gazu na poziomie zbliżonym do 20% rocznego zapotrzebowania #polska! ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#gospodarka #biznes
Połączenie z PGNiG i kolejne odkrycia z rodzimych złóż pozwolą nam utrzymać w najbliższych latach własną produkcję gazu na poziomie zbliżonym do 20% rocznego zapotrzebowania #polska! ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ
#gospodarka #biznes
#protest #aborcja #4konserwy #neuropa #konfederacja #bekazkatoli
Tak było. Nie zmyślam.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Komentarz usunięty przez autora
Wyciągnij gwóźdź z mózgu imbecylu.
A ja zawsze #!$%@?łem PiS, a teraz ich #!$%@?ę jeszcze bardziej xD.
@rorf46: masz na myśli zrzucanie ze schodów przy aprobacie policji? Czy może narażanie niezliczonych ilości matek na uraz psychiczny, trwałe okaleczenie lub nawet śmierć przy komplikacjach po cesarce niezbędnej do pozbycia się uszkodzonego płodu? A nie, czekaj, to katolicy realizują drugie przykazanie miłości ( ͡° ͜ʖ ͡°)