Aktywne Wpisy

Duszeczek +2
Jak oceniacie te buty, są ładne, czy nie?
Różowe też możecie wyrazić swoją opinie, jaka byłaby reakcja po zauważeniu u chłopaka takiego obuwia na nodze.
ODP WAZNE
#rozowepaski #niebieskiepaski #modameska #pytanie #kiciochpyta #pytaniedoeksperta
Różowe też możecie wyrazić swoją opinie, jaka byłaby reakcja po zauważeniu u chłopaka takiego obuwia na nodze.
ODP WAZNE
#rozowepaski #niebieskiepaski #modameska #pytanie #kiciochpyta #pytaniedoeksperta

Ładne buty?
- Tak 59.2% (517)
- Nie 40.8% (357)

Piesel-9 +8
Panowie gdybyście mieli dobrze zarabiającą partnerkę, jej pensja starczałaby na życie i by coś jeszcze odłożyć i chciałaby żebyście zamiast chodzić do pracy zostali kurą domową to byście poszli na taki układ?
Pytanie do Pań, analogiczna sytuacja, pracujecie i zarabiacie bardzo dobrze, wolałybyście żeby Wasz partner chodził do pracy i obowiązki domowe byłyby podzielone między Was, czy jednak żeby siedział i ogarniał dom?
Załóżmy teoretycznie, że nie macie możliwości zatrudnić pani/pana do
Pytanie do Pań, analogiczna sytuacja, pracujecie i zarabiacie bardzo dobrze, wolałybyście żeby Wasz partner chodził do pracy i obowiązki domowe byłyby podzielone między Was, czy jednak żeby siedział i ogarniał dom?
Załóżmy teoretycznie, że nie macie możliwości zatrudnić pani/pana do
Byłem przed chwilą na zakupach i typek poprosił 7 rzeczy a okazało się że terminal nie działa i nie kupił xD a ja za gotówkę zawsze wszystko załatwię i nikt nie wie co i gdzie kupuje.
Zniewolenie człowieka trwa w najlepsze
#finanse #banki #ekonomia #bekazlewactwa #polska
wtf
poza tym kto broni im nosić awaryjną gotówkę
Kiedys mi sie wydawalo, ze placenie telefonem to fanaberia, ale przeciez tak go trzymasz w lapie stojac i nudzac sie w kolejce
Prawie błagała babcie klozetową żeby ją wpuściła, bo krecik już pukał w taborecik
@wh0ami:
To niech ten ktoś pomyśli, że w imię drobnego wygodnictwa sam pcha się w system totalitarny.
@rydzniznic: No chyba, że akurat skończyła ci się gotówka, a w okolicy nie ma bankomatu.
@caius_cosades: Generalnie jak widzisz #bekazlewactwa to na 99% chodzi o coś, co robią banki, bądź korporacje.
@LaurenceFass: a ty jak nie dajesz piekarzowi pary butów za worek mąki, to już jesteś niewolnikiem systemu monetarnego.
@rydzniznic: jak państwo będzie ciekawe czy kupujesz mleko 2% czy 3% to jedną ustawą wprowadzą system identyfikacji na podstawie monitoringu i lata umartwiania się i płacenia gotówką pójdą na marne ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@wh0ami:
Eh...
Tu chodzi o to, że jak będziesz miał transakcje gotówkowe np. na poziomie 2-3% to wtedy dajesz pretekst do całkowitej likwidacji gotówki.
@Tymajster:
Dlaczego do mnie zawsze piszą ze swoimi głupotami ludzie mający problemy z logicznym myśleniem? Wniosek tak głupi (na podstawie mojej wypowiedzi jak rozumiem), że szkoda komentować.
Państwo ma w dupie twoje zniewolenie, chyba że jesteś jakimś agentem wywiadu.