Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +890
Mój dziadek pracował, babcia nie, mieli trójkę dzieci, babcia się głównie nimi zajmowała.
Mój tata pracował, mama nie, wychowali 3 dzieci.
Ja pracuję, moja żona tez, bo gdybyśmy nie mieli dwóch wypłat to machajacypapiez.jpg.
Dzieci
Mój tata pracował, mama nie, wychowali 3 dzieci.
Ja pracuję, moja żona tez, bo gdybyśmy nie mieli dwóch wypłat to machajacypapiez.jpg.
Dzieci

ibleedforyou +19

Jeśli nie zarabiasz naprawdę dobrze, dorosłe życie to koktajl z tyrania, chodzenia do Biedronki, czynności fizjologicznych i ogarniania domu. W niektóre weekendy porobisz coś fajnego i tyle. Stare rozrywki cię nudzą, a na nowe cię nie stać.
Kumple zaczynają się rozjeżdżać, z niektórymi znajomymi już nie ma o czym gadać gdy studia się skończyły. Teraz
Polecam poczytać Ciorana
Tak mam rodzinę. To jest jedna z tych rzeczy która nadal trzyma mnie przy życiu bo inaczej to pewnie by mnie już nie było. Ale jednocześnie ta rodzina to nie są ludzie na których mogę liczyć na dobre i na złe. To w większości karierowicze którzy przede wszystkim oceniają ludzi ze względu
@LucasSpider: tak, ja już tak od 14 roku życia wiedziałem, że prędzej czy później zakończe swój żywot na linie
Komentarz usunięty przez autora
@RozowaZielonka: jedna wizyta?
To ponad czy niecale? XD
-wyjedz zwiedzac swiat
-znajdz pasje
-idz na terapie (mimo ze OP juz napisal ze ma z tym 5 lat doswiadczenia)
idzie sie zalamac..