Wpis z mikrobloga

@LucasSpider: Zmień to co masz przed oczami.Serio.
Masz dość życia jakie prowadzisz-zmień je.Podróżowałeś?Byłeś kiedyś w jakimś miejscu gdzie naprawde Ci sie podobało?Jedz czy to plaża czy to góry leż pod palmą rok czasu prowadz proste życie.Żyj przez jakiś czas tylko dla przyjemnosci nie dla przymusu.
Ja mam bardzo podobnie jak Ty.Tylko wyjechałem z Polski i teraz mysle że za długo tam poprostu siedziałem.Jakieś 6 lat za długo kiedy wchodziłem w
  • Odpowiedz
@LucasSpider: wyznacz sobie jakiś, schudnąć, więcej wycisnąć, obejrzeć jakiś serial (ciekawość co dalej powinna trzymać przy życiu) rower i strava (apka do wirtualnego ścigania się na trasach rowerowych) i wyznacz sobie być top100 na jakimś odcinku.
Albo krótkie tygodniowe cele, np. co każdy piątęk wieczór obejrzeć dobry film, wyjść na rower na dłuższą przejażdżkę
  • Odpowiedz
@LucasSpider: mam podobnie, często myśląc o przyszłości mam w głowie same obawy. Najbardziej mnie dobija samotność, brak jakichkolwiek perspektyw na założenie rodziny.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 3
@LucasSpider: do psychiatry po leki. Ja się bujałem z tym 5 lat. O 4.5 za długo. 3-4 miesiące terapii, trochę spotkań i jak nowy człowiek. Nie czekaj!
  • Odpowiedz