Aktywne Wpisy

tesknilam_ +296
Nauczyciele często powtarzali, że w dorosłym życiu będzie nam brakować szkoły i życia bez obowiązków. No i tak powiem szczerze, że już to dorosłe życie, mimo że trudne, jest i tak lepsze dla mnie niż katorga którą przeżywałam w podstawówce czy w LO.
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #
Sztuczne znajomości, codzienny stres którego nie umiem porównać do żadnego innego, prac domowe, no i wiek, w którym inaczej postrzega się rzeczywistość. A Wy jak macie z tym? #

ogurkiszony75 +361
źródło: temp_file6364110403219876580
Pobierz

Tak mi się wydaje(ale tylko wydaje), że progres o 3-5 powtórzeń w ciągu pół roku to jest raczej standard nawet przy już takiej ilości podciągnięć ¯\_(ツ)_/¯
#kalistenika #bnt #kiciochpyta
Komentarz usunięty przez autora
W ogole on zostal aresztowany za wejscie na Montparnasse i ciekawe jak gruba grzywne wylapal? Troche glupi ten gosciu jak dla mnie
@In_thrust_we_trust: Żadną. Dostał mandat za brak maseczki.
Troche chore to
@In_thrust_we_trust: Widocznie nie. Alain Robert też we Francji żadnych kar nie dostał. I w sumie nie jest to dziwne. Rzadko który kodeks karny na świecie przewiduje nielegalną wspinaczkę na wieżowiec bez zabezpieczeń.
@In_thrust_we_trust: No to jedź do Francji i zmieniaj tam prawo.
@In_thrust_we_trust: głupi to on na pewno nie jest. Ma własną firmę, pomysł na siebie i dobrze na tym zarabia.