Aktywne Wpisy
aspk +172
Chciałem zakupić telefon na allegro a konkretnie iPhone 17e cena atrakcyjna ( ͡° ͜ʖ ͡°)aczkolwiek uprzedzony zawsze pytam się sprzedającego o numer imei i czy urządzenie nie zostało aby czasem zakupione u operatora gdyż często zdarza się, że blokują takie telefony po czasie za brak spłacania rat itp. Miły sprzedawca, odpowiada, że imei poda po zakupie xd kupiłem bo to allegro l(bezpiecznie/zwrócę itp) i pytam się ponownie o

FisioX +125

A kto chce oddać tym ludziom swoje pieniadze?
Zajebista logika
źródło: comment_1603477574gwbhrjAlO1uzkuJy6KsX1W.jpg
PobierzTwój przykład potwierdza tylko, że dziecko z uszkodzonego płodu jest niechcianym darem którym ktoś się musi zająć.
Jeżeli jest zakaz kradzieży to należy zadbać o to aby nie występowała potrzeba kradzieży w społeczeństwie, tzn żeby nie było biedy.
Jeżeli czegoś wymagasz, to zadbaj o to aby było to
Ja o nic nie musze dbac, jesli jestem przeciw morderstwom to nie mam obowiazku edukowac ludzi w tym temacie. Zaszedles w ciaze to ponos tego konsekwencje a nie obarczaj innych, tak samo z kredytem cokolwiek. Wszystko wiaze sie w zyciu z ryzykiem, a jak cos pojdzie nie tak to musisz poniesc tego konsekwencje, a nie wymagac by