Aktywne Wpisy

ish_waw +33
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz
kre-dens +111
Dopóki Ksiazulo nie wejdzie w zadne wspólprace z Fame, Clout czy Prime dopóty bedzie jako tako lubiany, szanowany i pozostanie normalny w zalewie tych youtubowych hien. Ja tam chlopa jakos po swojsku lubie. Ot taki mily poscik na wieczór. :)
#famemma #ksiazulo #niepopularnaopinia
#famemma #ksiazulo #niepopularnaopinia
źródło: ksiazulo
Pobierz

źródło: comment_16034767841CF29dDk33dmu2oWq8NrQr.jpg
PobierzA kto chce oddać tym ludziom swoje pieniadze?
Zajebista logika
źródło: comment_1603477574gwbhrjAlO1uzkuJy6KsX1W.jpg
PobierzNo i wykopkowego "hahahahaha miałaś sex ruchanie to teraz ponieś kąsekfencje xDDD ALE BEGA ZAORANE BORZE BOSAK KRUL"
Twój przykład potwierdza tylko, że dziecko z uszkodzonego płodu jest niechcianym darem którym ktoś się musi zająć.
Jeżeli jest zakaz kradzieży to należy zadbać o to aby nie występowała potrzeba kradzieży w społeczeństwie, tzn żeby nie było biedy.
Jeżeli czegoś wymagasz, to zadbaj o to aby było to
@Morritz:
Adoptować chce bardzo wiele ludzi, ale niestety procedury też są skostniałe (chociaż to też może i dobrze, ciężko mi obiektywnie ocenić).
Ja o nic nie musze dbac, jesli jestem przeciw morderstwom to nie mam obowiazku edukowac ludzi w tym temacie. Zaszedles w ciaze to ponos tego konsekwencje a nie obarczaj innych, tak samo z kredytem cokolwiek. Wszystko wiaze sie w zyciu z ryzykiem, a jak cos pojdzie nie tak to musisz poniesc tego konsekwencje, a nie wymagac by