Aktywne Wpisy

groman43 +589
#mediolan2026 Pieprzę, Rosjanim sam ze swojej niewymuszonej woli wybrał Polskę, w wywiadzie po starcie pokazał że ma większe jaja niż inni polscy sportowcy, a wykopki jak zwykle - "dlaczego rusek reprezentuje Polskę".
Kurła, was chyba naprawdę trzeba leczyć.
Kurła, was chyba naprawdę trzeba leczyć.

wiktor-wkpl +474
#mediolan2026
HISTORYCZNA LISTA OBECNOŚCI - Władimir Siemirunnij WICEMISTRZ OLIMPIJSKI!
HISTORYCZNA LISTA OBECNOŚCI - Władimir Siemirunnij WICEMISTRZ OLIMPIJSKI!
źródło: 5282
Pobierz

https://www.wykop.pl/link/5754993
Mam Dacie Logan mcv kombi z 2016 roku kupiona w salonie z silnikiem 0.9 TCI o mocy 90 KM z turbiną.
Miałem wiele zastrzeżeń do tego modelu samochodu wynikających z uprzedzeń do marki. Lecz szukałem samochodu do 50 tyś zł którym można będzie pojeździć bez większych wydatków iż poprzednie auta to była jedna wielka skarbona ( nie znam się i nie mam szczęścia do samochodów )
Wydatki które poniosłem związku z urzydkowaniem samochodu były serwisy co 20 tys km plus raz wymiana klocków z przodu. Przebieg aktualnie mam ok 80 tys km i dosłownie nic się nie dzieje . Oczywiście komfort jazdy i wszechobecne plastiki dają wymierne przyjemność z jazdy lecz w naszym przypadku i dość intensywnym użytkowaniu samochodu koszty exploatacji są niewielkie. Plus jest pewność że rano odpali i można jechać śmiało kilkaset km.
Reasumując dacia jest dla osób niewymagających wielkiego komfortu i wyciszenia w kabinie , dające wymierne korzyści z prowadzenia auta . Za to daje niezawodność w przemieszczaniu się plus niskie koszty exploatacji no i plusem jest spalanie u nas w trybie mieszanym wynosi ok 7l na 100 km .
Jeżeli macie jakieś pytania z chęcią odpowiem wam w komentarzu.
#dacia #motoryzacja #samochody