Ile plusów dostanie ta niechlujnie zrobiona mapa szuro-prawaków? Mógłbym wrzucić jeszcze posłów PiS-u ale nie chciało mi się tyle wklejać xd #neuropa #bekazprawakow #polityka
@kurczok: W zasadzie ten człowiek mógłby być dobrą i pozytywną postacią na scenie politycznej. Widać w nim ducha walki i zapał by ratować i reprezentować polskich przedsiębiorców, jednak jego RADYKALNE i skrajne poglądy dawały mi podstawy do tego by tutaj go wrzucić, niestety.
@GrochenMochen: Ło panie, sama śmietanka umysłowego skrzywienia. Plusik leci jak najbardziej. W sumie to nawet niezła ściąga dla @koroluk gdyby zabrakło mu pomysłu kogo jeszcze zmasakrować ( ͡°͜ʖ͡°)
@koroluk: @kulass: Tylko mapa którą dałeś to połowa z tych ludzi jest no name dla typowego gością co przegląda internety, a moim celem było zebranie typowych ludzi co na codzień mają swoje wysrywy w tv, jutubie czy w necie... taki sandżaja to ile osób go śledzi? max 2k i to taki margines a taki sommer czy czerniak to jest kilka set tys. xd
#neuropa #bekazprawakow #polityka
źródło: comment_1603216504xo17wE42tLpVwo5gYXygTn.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
Serio?
W sromocie się chowam pod kamień
W sumie to nawet niezła ściąga dla @koroluk gdyby zabrakło mu pomysłu kogo jeszcze zmasakrować ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_1603219408VocoRxj3aJ7aZVT6yKZBYF.jpg
PobierzJanusz Korwin-Mikke, Krzysztof Bosak, Grzegorz Braun, Stanisław Michalkiewicz, Marcin Rola
Rafał Ziemkiewicz, Tomasz Sommer, Wojciech Cejrowski, Ewa Zajączkowska, Dobromir
Komentarz usunięty przez moderatora
K---a, jabłonowski w 5? Ja go pod 1 szukałem ( ͡° ʖ̯ ͡°)
@revente: Patriotów to tam raczej ciężko znaleść