Wpis z mikrobloga

18+

Zawiera treści 18+

Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.

@posuck: nie powiedział tak nigdy o młodzieży żaden dorosły człowiek przez całą historię ludzkości.

donieśli nam w swej skardze, że scholarze przebywający w Krakowie, naśladując jakiś bezecny o ohydny zwyczaj, jaki się w owym kraju zakorzenił....

@pablo397:

- Kiedy widzę młodzież, wątpię w przyszłość cywilizacji. ~Arystoteles

- Młodzi kochają luksus, denerwują nauczycieli i cały czas się obijają. ~Sokrates

- Młodzież się stoczyła na dno i bliski jest koniec świata. ~zdanie
@posuck: ja podziwiam jacy to są debile XD już #!$%@? tam w to co piszą, ale żeby być na politechnice i nawet nie zdawać sobie sprawy że wykładowca ma do wszystkiego dostęp na platformie do nauczania to trzeba być faktycznym betonem XD
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@posuck: ale że nawet nie potrafili ogarnąć sobie konfy na messengerze xD a to że czasem głupie teksty się rzucało to nic nie znaczy, chodziłem do top 3 w kraju szkoły średniej i też czasem grube teksty szły i mimo to zdawaliśmy egzaminy na 100% xD
Tekst Szumia klaki to jeszcze z czasow jak MTV puszczalo muzyke - Kurt i Albin, fajna abstrakcyjna animacja, ale powstały chyba tylko 3 odcinki.
A studenciki do zaorania.
@tepskiteps: A co za różnica czy politechnika czy nie? Studiowałem tam i większość osób trafiła tam z przypadku, sami nie wiedza co tam robią do końca a niektórych spytasz co studiują to musza się zastanowić. Inna sprawa ze ogółem ta uczelnia to nawet nie jest dno
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@posuck: To pokazuję jaki stosunek do uczelni w dzisiejszych czasach mają uczniowie. Tak naprawdę większość z nich jest tam bo nie wiedzą co dalej więc poszli się kształcić dalej