Wpis z mikrobloga

@jedlin12: Nawet jeśli komuś się udało dokonać inżynierii wstecznej DSJ4 i to rzeczywiście jest jakaś nowa skocznia, to nie widzę żadnych szans żeby Jussi na to zezwolił - gość ma problem żeby wypuścić kod źródłowy Deluxe Ski Jump 2 (na pytanie "po co?" odpowiedziałbym: choćby po to, by sprawdzić czy jest możliwość dorobienia w nim trybu online), czemu więc miałby pozwolić na nieoficjalne skocznie do najnowszej gry z serii (nawet
  • Odpowiedz
@Mtik333: Myślę, że gdyby tak było, to starałby się zdusić projekt w zarodku, a tak na forum mediamondu wypowiedział się następująco

Hmm.. doesn't look like a fake to me. Maybe we'll get to know more of it later? :)

Jedna z teorii jest taka, że Gorišek Bros (albo ktokolwiek inny) wykupił technologię i możliwość dalszego rozwoju gry. Korona była, nie wiadomo jak z sytuacją finansową to i Jussi może to
  • Odpowiedz
@jedlin12: Taa, widziałem ten komentarz. Na stronie Mediamondu niby nie ma żadnych ofert "sprzedaży", ale może znalazł się jakiś mądry łeb, który potrafił zrobić coś w DSJ mając to co wszyscy inni, pokazał to Jussiemu i rzeczywiście doszło do jakiejś współpracy, o której nikt dotąd nie wiedział (i w sumie dalej nie wie). Trudno mi uwierzyć w to, że Jussi miałby problemy finansowe - gość, który sam napisał grę o
  • Odpowiedz
@jedlin12: Możliwe, inna sprawa że jak na programistę z takim dziełem trudno cokolwiek o nim znaleźć, a szczerze mówiąc miałby czym się chwalić właśnie na Linkedinie.
  • Odpowiedz