Wpis z mikrobloga

Ej, też tak macie że jak wychodzicie z kibla w robocie a był w nim syf i się z kimś mijacie to wam wstyd bo on pomyśli że to wy ten syf zrobiliście?
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ej, też tak macie że jak wychodzicie z kibla w robocie a był w nim syf i się z kimś mijacie to wam wstyd bo on pomyśli że to wy ten syf zrobiliście?

@JarekNoooTego: Dlatego wchodząc należy podkreślić donośnym głosem "Ale syf!", A jak wychodzisz, to mając grymas jakbyś wyszedł z kibla po swoim starym ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@JarekNoooTego: Kiedyś wszedłem do windy, w której ktoś się przed chwilą ewidentnie zesrał, bo j----o przeogromnie. Wytrzymałem, ale pech chciał, że sąsiadka wsiadała akurat na moim piętrze. Nawet nie próbowałem tłumaczyć, bo i tak by mi nie uwierzyła. Są sytuacje, z których nie ma wyjścia.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@JarekNoooTego: jak tylko zacieki po gównie to liznę szczotką nie widzę problemu, ale ku*wa po pół roku w robocie brak mi cierpliwość i dalej nie wiem co to za cwel trzeba być podczłowiekiem serio
Ciekawe jak w domu się załatwia
  • Odpowiedz
@ExitMan: wtedy jeszcze trzeba dodać "nie wiem jak Ty, ale ja pójdę do innej kabiny". Gorzej, jeżeli już czekał w tej kolejce 10 minut ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz