Wpis z mikrobloga

To jest jakiś absurd. Osoby młode takie jak ja będą się kisić w domach z zakazem wstępu na siłownię (która mi daje ogromną moc i od kiedy trenuję to choruję z 10x rzadziej), ale pozwalamy starym dziadom i babom dzielić się wirusem w kościółkach, bo to nasz elektorat i tak nie można. D---------y tę branżę fitness, niech pobankrutują.
#mikrokoksy #koronawirus
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@ierospap większość takich zakażeń złapiesz właśnie w miejscach jak baseny, siłownie etc. Imo decyzja dobra, bo ogranicza mozliwosc zarażenia. Powinni pójść za ciosem i zamknąć również kościoły, no ale Rydzyk by się obraził...
  • Odpowiedz
@Leshak: To jest ciekawe, zakazywać koncertów, zamykać kluby, koniec z siłką ale w Wadowicach dawaj robimy koncert na 300 osób a wejdzie znacznie więcej. A tuż za rogiem urodziny Radia Maryja, ciekawe czy wtedy cudownie Toruń nie stanie się strefą zieloną.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Leshak: no nie wiem, ogniska choroby występują głównie w szpitalach, dpsach, szkołach czy akademikach. W knajpach wirus rozprzestrzenia się tylko do 21, ale na siłowniach już cały dzień XD
  • Odpowiedz