Wpis z mikrobloga

@rorf46: I teraz sami bywalcy siłowni, tak jak wiosną sami stali bywalcy lasów krzyczeli. Zaraz zakażą korzystania z toalet publicznych to będziemy mieli płacz tych co jęczą że kible im zamykają. A przykład mam w swoim otoczeniu, typ który ani razu na siłowni nie był teraz rozpacza że plandemia blokuje mu spokojny wstęp mu siłownię akurat teraz gdy chciał zacząć ćwiczyć.
@rorf46: Dziwnym trafem chodząc na siłownię nie widziałem tych tłumów, a w sieci widzę płacz ludzi z mojego miasta że im siłkę zamykają, akurat teraz gdy chcieli wrócić na nią, no ludzie. To tak jak z lasami, przed zamknięciem były puste bo ludzie mieli #!$%@?, zamknęli lasy i nagle szok bo oni do lasu by chcieli teraz... To samo było z biegaczami czy rowerzystami, nagle gdy zakazy były to wszyscy stali
@Dymass: To niech się sami chronią bo takim sposobem to #!$%@? gospodarkę zaraz cała i będziesz zarl gówno tyrajc za 2 tysie i będziesz jeszcze większym niewolnikiem niż tersz jesteśmy, przestań też #!$%@? o tym umiersniu bo Ci którzy choruja to nie wszyscy przecież umierają tylko jakiś promil, to co oni tersz robią to mord na logice i doprowadzanie do katastrofy na wszystkim
@andrzej-roman: a ja mam kolegę który ćwiczy regularnie i nie jest zadowolony z tej decyzji która btw nie ma sensu.

Pomijając że argument z dupy to myślę że nie ciężko uwierzyć że znajdzie się trochę osób ćwiczących regularnie skoro już nawet na wsiach są siłownie..

No ale zapomniałem że da się przyzwyczaić..

Niektórym to serio można pluć w twarz a i tak będą się kłócić że deszcz pada.