Aktywne Wpisy
Smarek37 +212
#remontujzwykopem #stolarstwo
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
Miraski zmontowałem znajomemu takie stare mebelki z odzysku. Ktoś wymieniał i miało iść na śmietnik a dostało drugie życie. Wiadomo nie jest to kuchnia jak z katalogu, ale po małych przeróbkach typu nowe cokoły, kilka wstawek i zrobieniu ściany z tej samej płyty mdf wyszedł całkiem sympatyczny efekt. Wiadomo, nie ma zgrania góry z dołem i szafka narożna przy zlewozmywaku też nie jest szafką narożną tylko taką przeróbką. Blat też
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
40 osób / na 3 łazienki przy całosci 180m2
https://www.youtube.com/watch?v=7V2r28kN_0Q
brawo wy!
XD
#nieruchomosci #kwatera #finanse #mieszkanie #mieszkaniedeweloperskie #gotujzwykopem #alternatywnarzeczywistosc
#flipmieszkania
#inwestycje
Komentarz usunięty przez moderatora
i tyle w temacie
Naganiaczem też można być jak Hans w obozie
Ale czy to jest warte by ludzie z dnia na dzień godność za soba zostawiali?
Pan o równowadze finansowej klepie a obóz koncentracyjny reklamuje
Gość tam opowiada o kwaterach pracowniczych. Nie mieszkaniach
Mimo wszystko żal mi tych ludzi którzy płacą 600 zł za 3,5 metra gdy ja płacę 450 za 33 metry na osobę z widokiem na góry (╯︵╰,)
Ukraińcy i Białorusini przyjeżdżają do stałej pracy, zarobią 3000-5000 zł w fabryce czy magazynie, fajnie ale takie życie to nie życie.
W swoim poprzednim wpisie wyraziłam zdziwienie przeświadczeniem pani że to zajebiste warunki.
Fajnie że zarabia zamiast rozwalać kasę, to
1. Sugerujesz że jak pracują kilka lat to nie żyją? W sumie... to w końcu ty jesteś na emigracji, nie ja.
2.Bardzo dobre
3. Mogłaby wybudować cokolwiek dla ludzi a nie szczurów, ty chodzisz srać za chałupę?
Rynek, zwłaszcza w okół Wawy jest ciężki i wielu z ich będzie właśnie żyło tych slamsach na kupie, no chyba że sie dogadają i wynajmą w 4 inne lokum.