Aktywne Wpisy

szatkownica +125
Dziś w nocy dodałam wpis o głośno imprezujących sąsiadach dwie noce pod rząd. Przed godzina 4 nie mogłam już wytrzymać i zadzwoniłam na policję. Bardzo szybko przyjechali i ich uciszyli, ale słyszałam jak po ich wizycie coś zawzięcie dyskutowali i usłyszałam "to ta #!$%@?" i "#!$%@?ć #!$%@?ę" czy coś w ten deseń. Bałam się, że mogłam narobić komuś kłopotów, ale mam nadzieję, że się mylę. Jak można mieć pretensje, że komuś śmiało

Mineciarz69 +39
Chłopskie jadło
#przegryw #blackpill #zwiazki #seks #tfwnogf #redpill #rozowepaski #niebieskiepaski #tinder #p0lka #dickpill #stulejacontent #chad
#przegryw #blackpill #zwiazki #seks #tfwnogf #redpill #rozowepaski #niebieskiepaski #tinder #p0lka #dickpill #stulejacontent #chad

Chwała kapłanowi który nosi sukienkę i zbiera pieniądze żebyś mógł odwiedzić dziadka w chmurze.
#bekazkatoli #bekazprawakow #neuropa #4konserwy #polska #koronawirus
Komentarz usunięty przez moderatora
"No już nie musicie nosić maseczek"
"Wywalczyliśmy wolność 1111!!!!!!"
Nie.
Pełna zgoda. Taka samokrytyka ze strony pracownika kościoła katolickiego jest zaskakująca, ale dobrze, że wreszcie się do tego przyznają
A to nie jest jakiś fejk troll? Dziwnym zbiegiem okoliczności gość ma na nazwisko KNEBLOWSKI Knebel – przedmiot wkładany do ust lub przykrywający je, mający na celu utrudnienie lub uniemożliwienie przez osobę kneblowaną mowy oraz wydawania innych dźwięków ustami. Czynność taką nazywa się zakneblowaniem. Knebel może być stosowany jako element przemocy w stosunku do ofiary przestępstwa.
Łykacie wszystko jak pelikany.
Ale żałośnie brzmią twoje wyzwiska od pelikanów.
@natanyaach: A ja Hortensjusz.
@Kozajsza: Co Ty #!$%@??
@LazyInitializationException: A wcześniej był tylko mniót i mleko!
Umknal mu fragment o "blogoslawionych tych, ktorzy nie widzieli a uwierzyli"