Wpis z mikrobloga

via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Xtreme2007: w lato ciężko uprawiać sport będąc chuderlakiem temperatura >24 stopni sprawia, że się pocisz po 5 minutach męcząc się dużo szybciej. Na jesień ćwiczyć możesz tak samo w koszulce i spodenkach bo i tak się rozgrzejesz i nie ma problemów z uczuciem zimną a jak jest koło 10 stopni to wystarczy ubrać lekką bluzkę sportową lub ubranie termiczne, które jest mega wygodne i idealnie działa. No i brak wkurzającego
  • Odpowiedz
@Infamiee: Powodzenia z uprawianiem sportu jak dzień kończy się po 17 a za miesiąc przed 16 ;)

Jeszcze jeden plus lata: długi dzień. W czerwcu/Lipcu po pracy miałem jeszcze trzy godziny dnia więc bardzo często biegałem po lesie. Powodzenia teraz no chyba że nie pracujesz lub masz dużo wolnego albo lubisz biegać po mieście wdychając smog. (większość miast jest zanieczyszczona zimą w mniejszym lub większym stopniu).
  • Odpowiedz
@Xtreme2007: każdy kto normalnie żyje tzn. musi gdzieś wychodzić codziennie nie lubi takiej pogody. Ona jest dobra dla piecuchow jak się nie ma obowiązków i se można grać w jakiegoś max Payne 2 wtedy jest klimacik
  • Odpowiedz
@Xtreme2007: ja z kolei nigdy nie zrozumiem takich jak Ty xD temperatury takie, ze przy każdym większym wysiłku jest się mokrym, śmierdzący od potu ludzie, pełno wszelakiego irytującego robactwa, duchota taka, że nie ma czym oddychać, nie można spać w nocy itd. rzeczywiście lato takie zajebiste xD piszesz o piwniczakach, ja uważam, że takie temperatury może lubić ktoś, kto ciągle siedzi w pomieszczeniu z klimą. Tu jest Polska, a nie
  • Odpowiedz
Wykopkom odpowiada taka pogoda bo i tak siedzą cały rok w piwnicy. A teraz przynajmniej nie denerwuje ich że ktoś korzysta z pogody ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Xtreme2007: to by tłumaczyło ten entuzjazm do rządowych restrykcji. Plus to, że nie chcą chodzić do szkoły.
  • Odpowiedz