Aktywne Wpisy
Urynowyurynator +235
Jak można mieć niespełna 30 lat i wziąć samotną matkę z dzieckiem. Laske która pewnie za młodu skakała po niezliczonej ilości kutangow, miałbym niby przygarnąć i płacić jeszcze na jej bachora xD.
To już trzeba być cuckoldem do kwadratu. Jedyna sytuacja do przyjęcia to gdybym nie daj Boże został wdowcem w wieku powiedzmy 50 lat i wziął bym taka 45 z odchowanym dzieciorem. A nie, że chłop w sile wieku bierze babe
To już trzeba być cuckoldem do kwadratu. Jedyna sytuacja do przyjęcia to gdybym nie daj Boże został wdowcem w wieku powiedzmy 50 lat i wziął bym taka 45 z odchowanym dzieciorem. A nie, że chłop w sile wieku bierze babe

Koner1391 +6
źródło: Screenshot_1452
Pobierz

Ja tak obok tematu, ale naprawdę miałaś szczęście chodzić do szkoły, w której był papier? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Zresztą potrzeby dające poczucie komfortu każdy człowiek ma inne. Ja nie potrafiłbym wyjść z domu bez dokładnego ogolenia się, nałożenia pielęgnacji i makijażu (zresztą jak wiele kobiet), ale to nie oznacza, że państwo ma mi te wszystkie
Zatamowanie krwi miesiączkowej przy pomocy podpaski czy tampona nie jest potrzebą dającą poczucie komfortu, jest po prostu niezbędne, bo nie chcesz zostawiać po sobie śladów krwi na fotelu, na krześle, na podłodze, na ubraniach itp.
@Croises:
Mezczyzni maja o jakies 25% wyzsze zapotrzebowanie energetyczne- to o wiele wyzsze koszty niz paczka podpasek :-)
@nirvanaa03: czyli
@Strahl: a
aua
@Der_Anwalt: To samo można powiedzieć o każdym rodzaju dóbr. Równie dobrze państwo może po prostu zapewniać wszystko czego potrzeba do życia bo przecież "nieduży koszt za zapewnienie godności" xD