Aktywne Wpisy

Tu magical czekam #danielmagical #patostreamy
Przemegowy +6
Kurde, kupiłem konsole. Całe życie grałem na PC, muzyka i klawiatura to przedłużenie moich rąk xd.
Moje pytanie brzmi:
jak do cholery gracie w strzelanki na padzie!
#xbox #xboxseriesx #playstation #ps5 #konsole #gry
Moje pytanie brzmi:
jak do cholery gracie w strzelanki na padzie!
#xbox #xboxseriesx #playstation #ps5 #konsole #gry

#bekazlewactwa #socjalizm
Jak ostatni raz sprawdziłam to temat posta i komentarze pod nim są o środkach do higieny podczas menstruacji, ale ok. Bezpłatna antykoncepcja byłaby na korzyść dla wszyskich ludzi uprawiających seks,
długo ci zeszło z nazwaniem mnie prawiczkiem, zapomniałaś jeszcze dodać że pewnie boję się kobiet
przestałem być prawakiem odkąd poszedłem do pierwszej pracy na etacie, a w kościele byłem ostatnio jak mnie zaproszono na ślub
Nie nazwałam cię nigdzie prawiczkiem, nie każdy po prostu regularnie uprawia seks, są osoby aseksualne, są osoby, które mimo bycia w związku czekają z tym do ślubu, są osoby, które aktualnie są singlami i nie mają potrzeby używania antykoncepcji, no rożne są sytuacje życiowe, nie wnikam, ale skoro tak to odebrałeś to może jest coś
Ja tak obok tematu, ale naprawdę miałaś szczęście chodzić do szkoły, w której był papier? ( ͡º ͜ʖ͡º)
Zresztą potrzeby dające poczucie komfortu każdy człowiek ma inne. Ja nie potrafiłbym wyjść z domu bez dokładnego ogolenia się, nałożenia pielęgnacji i makijażu (zresztą jak wiele kobiet), ale to nie oznacza, że państwo ma mi te wszystkie potrzeby
Zatamowanie krwi miesiączkowej przy pomocy podpaski czy tampona nie jest potrzebą dającą poczucie komfortu, jest po prostu niezbędne, bo nie chcesz zostawiać po sobie śladów krwi na fotelu, na krześle, na podłodze, na ubraniach itp. Z
@Croises:
Mezczyzni maja o jakies 25% wyzsze zapotrzebowanie energetyczne- to o wiele wyzsze koszty niz paczka podpasek :-)
@nirvanaa03: czyli zgadzasz się
@Strahl: a
aua
aauauauaua
łoł
jak zabolało
a tak coś merytorycznego masz do dodania?
@Der_Anwalt: To samo można powiedzieć o każdym rodzaju dóbr. Równie dobrze państwo może po prostu zapewniać wszystko czego potrzeba do życia bo przecież "nieduży koszt za zapewnienie godności" xD
Klimasara to instagramowa idiotka, która od wrzucania zdjęć swojej dupy przeszła do ofensywy wypisywania swoich mądrości w internecie i bycia mentorem od wszystkiego.