Aktywne Wpisy
luke-mat +777
Święta się zbliżają, a więc wożenie rodziny samochodem.
Pamiętaj, jeśli rodzina powie Ci "każdy płaci za siebie" i nie chce zapinać pasów.
Masz prawo powiedzieć: "Zapinasz pasy lub wysiadasz"
80kg Pasażer za kierowcą, bez pasów, przy stłuczce przy 50km/h uderza w fotel kierowcy z siłą 2 ton
#samochody #motoryzacja
Pamiętaj, jeśli rodzina powie Ci "każdy płaci za siebie" i nie chce zapinać pasów.
Masz prawo powiedzieć: "Zapinasz pasy lub wysiadasz"
80kg Pasażer za kierowcą, bez pasów, przy stłuczce przy 50km/h uderza w fotel kierowcy z siłą 2 ton
#samochody #motoryzacja
źródło: image
Pobierz
klaudia-hadalala +178
Dziś mija dokładnie 25 lat od premiery „Kinematografii” Paktofoniki. 💿
Płyta, która zdefiniowała polski hip-hop i całe pokolenie lat 90. Aż trudno uwierzyć, że to już ćwierć wieku.
Kto zdzierał kasetę w walkmanie i do dziś zna „Chwile ulotne” na pamięć – plusuje. Reszta scrolluje dalej. ✊
#paktofonika #muzyka #nostalgia #gimbynieznajo #wykop30plus
Płyta, która zdefiniowała polski hip-hop i całe pokolenie lat 90. Aż trudno uwierzyć, że to już ćwierć wieku.
Kto zdzierał kasetę w walkmanie i do dziś zna „Chwile ulotne” na pamięć – plusuje. Reszta scrolluje dalej. ✊
#paktofonika #muzyka #nostalgia #gimbynieznajo #wykop30plus
źródło: IMG_4939
Pobierz

Może są tu mireczki z #bialystok (ale nie tylko), którzy mają łyse ściany? :D #sprzedam
Po paru miesiącach posuchy namalowałam sztorm :) Farby olejne na płotnie o wymiarach 60x80.
Zdjęcie nie oddaje do końca detali i kolorów, bo robiłam je super samsungiem a40 :/
Polecam obserwowanie swojej stronki https://www.facebook.com/ECiereszko/
źródło: comment_1601880968qSPKGwyOOjSWv47tysvMpv.jpg
Pobierzźródło: comment_1601883844XksdkuLcqISn38Z0FvWFfH.jpg
PobierzObu bardzo cenię, jedni z moich ulubionych malarzy, chociaż na ścianie nie powiesiłbym żadnego z nich, wnętrzarsko nie ten styl :)
@AnileweZ: u mnie również cokolwiek, co chcę powiesić, musi zdobyć odznakę "żona approved" ( ͡° ͜ʖ ͡°) A gusta w tej kwestii mamy mega odmienne. Chociaż ja i tak lubię malować rzeczy, które do naszego mieszkania z reguły nie pasują :) Poza tym co ja się tu wypowiadam, zacząłem malować kilka
Łaskawie jeden Mirek na wykopie wspomógł początkującego artystę groszem (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
A tak serio to ciężko jest sprzedać obraz, trzeba wbic się w czyjś gust. Często tez cena odstrasza. Ludzie chcieliby obraz za 100zł nie wiedząc ile kosztuje to pracy