W mojej ocenie Snow blind posłużę się umieszczanymi konsekwentnie przez Jenkinsa na okładkach miniserii wizerunkami drapieżników północnych terenów – niedźwiedzia, wilka i sowy śnieżnej (skądinąd pięknie ukazanych i pojawiających się również wewnątrz komiksu). Jest wyraźna sugestia nastroju, manifestacji instynktu, symboliczna podbudowa polowania i dzikości, ale lektura przyniosła mi coś jakby poczucie zawodu wobec tak rozbudowanej obietnicy. Jakbym każde z tych zwierząt zobaczył żerujące pośród zbyt łatwo dostępnych resztek przy śmietniku. Recenzja komiksu Snow blind #komiks #komiksy #nerdheim
W mojej ocenie Snow blind posłużę się umieszczanymi konsekwentnie przez Jenkinsa na okładkach miniserii wizerunkami drapieżników północnych terenów – niedźwiedzia, wilka i sowy śnieżnej (skądinąd pięknie ukazanych i pojawiających się również wewnątrz komiksu). Jest wyraźna sugestia nastroju, manifestacji instynktu, symboliczna podbudowa polowania i dzikości, ale lektura przyniosła mi coś jakby poczucie zawodu wobec tak rozbudowanej obietnicy. Jakbym każde z tych zwierząt zobaczył żerujące pośród zbyt łatwo dostępnych resztek przy śmietniku.
Recenzja komiksu Snow blind
#komiks #komiksy #nerdheim
źródło: comment_1601670290mswwmiw3vnTXpL6CrfJBIH.jpg
Pobierz