@Slover: z taką świnią to jest jeszcz jedna heca, o czym nikt przy rezerwacji sali weselnej CI nie powie. No bo jedziesz z mame i z tate wybrać sale i pan Andrzej wywala, że w gratisie PIECZONA ŚWINIA wjedzie o 22:00 no i już tate burczy w brzuchu a mame pięknie o to tradycja bierzemy.
Tylko, że przygotowanie takiej świni na konkretną godzinę graniczy z cudem. Bo każda świnia jest
@Aerwin: jestem DJem weselnym i jak spotykam się ze świnią na weselu, to za każdym razem jest ta sama historia - przychodzi menago i mówi: "no bo my mamy taką niespodziankę dla pary młodej, wjedzie świnia, no i weź to jakoś zapowiedz i zagraj KONIECZNIE JANOSIKA"
@Aerwin stary. byłem świadkiem jak podpalili tego świniaka i robili taką "ścieżkę z ognia". no i zaczęły się jarać włosy pani kelnerki. ale też nie mam tego na filmie
@Aerwin: też jestem kamerunem weselnym i zawsze gnije z tego świniaka ( ͡°͜ʖ͡°) Nigdy tego nie nagrałem, nawet jak ktoś o to zapytał - godność nie pozwala (⌐͡■͜ʖ͡■) Czym nagrywasz? :)
Jak powiedział, tak zrobił. Tusk, to najwybitniejszy polityk tysiąclecia. Nie zapraszam do dyskusji. 90 procent wykopu w pełni się z tym zgadza (ง͠°͟ل͜͡°)ง Niech żyja silna, wielka i bezpieczna polska! (╭☞σ͜ʖσ)╭☞
Ciekawe w sumie skąd się wzięlo przekonanie polskich kiboli o tym że Litwa to nasz wróg i trzeba z nimi jechać... przecież obecnie to nasz sojusznik w NATO, państwo baltyckie, wspolna historia itp. #mecz
@Aerwin: przecież to nadal standard, zaraz po wręczeniu tych plexi z podziękowaniami :P.
źródło: comment_1601569102ViuwQpu88hxKqTQtL9X6Ja.jpg
PobierzTylko, że przygotowanie takiej świni na konkretną godzinę graniczy z cudem. Bo każda świnia jest
@Aerwin: WINCYJ
@hipeq69: Canon 6D głównie chociaż ostatnio obwachuje Sony A7s któryś.
@hipeq69: @Zamaskowany_szachista: mam sporo momentow gdzie