Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 49
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 308
@Aerwin: jak masz tyle angedot, załóż tag opowiescizwesela i dawaj na mirko :D Masz mnie jako pierwszego obserwującego :D
  • Odpowiedz
O nieee, nie chodzi o tańczenie w kółeczku do "cudownych rodziców mam" bo tego nie widziałem już z 5 lat.

@Aerwin: przecież to nadal standard, zaraz po wręczeniu tych plexi z podziękowaniami :P.
  • Odpowiedz
@Slover: z taką świnią to jest jeszcz jedna heca, o czym nikt przy rezerwacji sali weselnej CI nie powie. No bo jedziesz z mame i z tate wybrać sale i pan Andrzej wywala, że w gratisie PIECZONA ŚWINIA wjedzie o 22:00 no i już tate burczy w brzuchu a mame pięknie o to tradycja bierzemy.

Tylko, że przygotowanie takiej świni na konkretną godzinę graniczy z cudem. Bo każda świnia jest
  • Odpowiedz
@Aerwin: jestem DJem weselnym i jak spotykam się ze świnią na weselu, to za każdym razem jest ta sama historia - przychodzi menago i mówi: "no bo my mamy taką niespodziankę dla pary młodej, wjedzie świnia, no i weź to jakoś zapowiedz i zagraj KONIECZNIE JANOSIKA"
  • Odpowiedz
@Aerwin: też jestem kamerunem weselnym i zawsze gnije z tego świniaka ( ͡° ͜ʖ ͡°) Nigdy tego nie nagrałem, nawet jak ktoś o to zapytał - godność nie pozwala ( ͡ ͜ʖ ͡) Czym nagrywasz? :)
  • Odpowiedz